Garāža un angāri, to tipi vai variācijas

Saliekamie angāri un arī saliekamās garāžas ar to zemām izmaksām un īso celtniecības laiku ir var teikt aizstājis ierasto procesu, ko pielieto angāru un garāžu būvniecība. Mūsdienās keramzīta bloku un citu līdzīgu materiālu garāža ir pagātne. Arvien vairāk ir izvēlēta tāda veida angāri, kur var izmantot bezrāmja tehnoloģiju, lietojot dažādas metāla konstrukcijas. Šo var izskaidrot gan ar ātru salikšanu, gan ar salīdzinoši lētām izmaksām.

Paši angāri savstarpēji atšķiras tikai pēc metāla konstrukcijas un izgatavošanas materiāla. Šodien tieši metāla angāri ir vispopulārākie, tas ir arī tāpēc, ka izceļas ar to vienkāršo uzbūvēšanu, īsa termiņā un augstu rezultātu. Metāla angāri ir kantaini, kur to jumta segumi būs no metāla, pie tam pats angāru garums ir neierobežots. Angāri, kas ir lokveida, izceļas ar to, ka to jumta konstrukcijas veido loku, kas parasti ir izgatavots no gofrēta profila loksnēm. Laba lieta ir angāri, kas ir siltināti, šajā gadījumā jumta uzlikšana tiek realizēta izmantojot sendviča veida poliuretānā paneļus. Šodien angāru jumta izveide tad ir diezgan dažāda, pielāgojot to katram klientam. Turpretim, metāla saliekamās garāžas, kas ir laba opcija priekš auto stāvvietas, atšķiras gan pēc izmēriem, gan pēc jumta konstrukcijas. Visbiežāk atrodama garāža ar divu slīpumu jumtu, taču ir arī veidi, kur izmantota vienas slīpnes jumta izveide – horizontāla vai vertikāla.

Metāla garāžas un angāri, kur ir labākais serviss un garantijas nosacījumi

Mūsdienās daudzās vietās var atrast saliekamās garāžas un metāla angāri, kur ir dažādi jumta konstrukcijas kā arī jumta izveide, taču bieži vien šī veida kompānijas piedāvā arī citus pakalpojumus, piemēram, bruģa ieklāšana. Pie mājokļa un vasaras dārza mājas biezi vien nepieciešama bruģēšana, kā arī noder arī laba garāža, tādēļ ir ieteicams doties pie tiem, kuri doto pakalpojumu Jums varēs nodrošināt. Ņemot vērā to, ka garāžu būvniecība kā arī angāru būvniecība tad ir atbildīgs darbs, pirms noslēgt līgumu par darbu izpildi, sākumā izlasiet atsauksmes par izvēlēto speciālistu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *