KAS NORĀDA UZ RIEPU KVALITĀTI?

Ceļu satiksmes drošībai ir jāpievērš īpaša uzmanība tieši gada vēsajā laikā, un liela loma ir riepu kvalitātei. Riepas ir viens no tiem automašīnas elementiem, kas ir tiešā saskarē ar ceļu, tādēļ, ziemas mēnešos jāpārliecinās, ka protektora dziļums ir gana liels, savukārt vasaras mēnešos, riepu protektora dziļums var būt mazāks, taču tam vienalga jābūt pietiekošam. Labas riepas nav lētas, taču tās arī nav kosmiski dārgas, bet taupīt uz riepu kvalitāti nav ieteicams nevienam autovadītājam.

Ja nepieciešams saprast, kādas michelin vasaras riepas būs piemērotas, riepu garāžas darbinieki spēs palīdzēt, īpaši, ja esat jauns auto vadītājs. Riepu, disku un riteņu apkope vismaz reizi sezonā ir nepieciešama jebkurai automašīnai, lai diagnostikas laikā būtu laicīgi iespējams noteikt un novērst radušās problēmsituācijas, ja tādas ir izveidojušās.

RIEPU UN DISKU APKOPE

Dažāda veida pakalpojumi, kas saistīti ar automašīnas ritošo daļu un servisa ikdiena. Viens no lielākajiem mītiem, kas saistīts ar riepām un riteņiem, ir to diski, jo daudzi uzskata, ka tas ir nevis svarīgs ritošās daļas elements, bet gan dekoratīva pievienotā vērtība. Riepu garāžas zinošie tehniķi palīdzēs ar disku apkopi un servisa pakalpojumiem. Riepu garāžās pieejami dažādi pakalpojumi, tajā skaitā arī riepu uzglabāšana ārpus sezonas laika, riepu maiņa, jaunu riepu uzstādīšana, protams, diagnostika, balansēšana un daudz kas cits. Riepas vislabāk izvēlēties, balstoties uz automašīnas veidu un braukšanas paradumiem. ņemot vērā to, ka braukšanas paradumi katram no mums atšķiras, konsultācija pirms riepu maiņas var būt ļoti noderīga.

KVALITATĪVAS RIEPAS JŪSU MAŠĪNAI

Riepu servisos iespējams iegādāties arī jaunas un mazlietotas automašīnas riepas. Ievērojami zemākā cena ir viens no iemesliem, kādēļ autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas auto riepas. Tas attiecas gan uz ziemas, gan vasaras riepām, turklāt, nevajag bīties no tā, ka riepas ir lietotas, jo pirms nonākšanas nākošā īpašnieka rokās, tās tiek pārbaudītas un atzītas par drošām. Lietotas auto riepas vislabāk iegādāties sertificētos riepu servisos, jo šādām riepām ir garantijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *