KĀDUS LOGUS IZVĒLĒTIES SAVAM MĀJOKLIM?

Mājas celtniecības procesā agri vai vēlu kļūs aktuāls jautājums par logu montāžu. Teju jebkura nama fasādē varam redzēt PVC logus. PVC logi ir populārākā izvēle, taču iespējams montēt arī citus – koka un alumīnija logus. PVC logi ir populārs risinājums arī gadījumos, kad nepieciešama jumta logu izbūve. Jau vismaz 20 gadus cilvēki lemj par labu PVC logu iebūve savā mājoklī.

Labi logi un labas ārdurvis nodrošina pareizi mikroklimatu dzīvojamās telpās, teicamu ventilāciju un mazina siltuma zudumus. Metāla durvis būs labs risinājums tiem, kuri nevēlas uzstādīt koka ārdurvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas. Vairāk par logiem skatīt šeit – http://logunams.lv/pvc-logi/!

POPULĀRĀKIE LOGU VEIDI LATVIJĀ?

Kad nepieciešama logu nomaiņa, PVC logi nav vienīgā iespēja. Koka un alumīnija logi ir teicamas alternatīvas logu montāžai. Alumīnija logu viena no labākajām īpašībām ir to ugunsdrošība. Industriālām būvēm un komercobjektiem alumīnija logi ir vislabākā izvēle. Maldīgi uzskatīt, ka alumīnija logu rāmji ir pelēcīgi metāliskos toņos, jo logu rāmjus var izvēlēties dažādās krāsās, piemērotus fasādei. Vēl viens logu veids līdzās PVC logiem, ir koka logi. Koka logi jau sen vairāk nav tikai viens plāns stikls un ne pārāk biezs koka rāmis. Koka logu rāmji ir līdzīgi plastmasas – tie darbojas pēc vienas sistēmas un nodrošina tik pat lielu termoregulāciju, ventilāciju un izolāciju kā plastmasas logi. Mehāniski tie darbojas tā pat, tikai rāmis veidots no apstrādāta koka.

APDARES DARBI PĒC LOGU IELIKŠANAS

Kad logi ir iebūvēti, laiks montēt palodzes. Logu montāžas meistari veic arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai montāžas darbs būtu pabeigts un tiktu uzstādītas palodzes. Lai nebūtu jāmeklē citi apdares darbu veicēji, klientiem ir iespēja palodžu montāžu uzticēt tam pašam uzņēmumam, kas montē logus. Montētās palodzes ir piemērotas uzstādītajiem logiem un to platums var variēt pēc klienta vēlmēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *