STANDARTA PVC LOGU NOMAIŅA JŪSU MĀJOKLĪ

PVC logu montāža ir neapspriežama sastāvdaļa celtniecības un renovācijas darbos gan mājokļos, gan industriālās un biroja ēkās. Pēdējo 20 gadu laikā, šāda veida logi pie mums ir kļuvuši par pieprasītāko logu tipu jebkāda veida mājokļos. Mūsdienās šos logus var atļauties daudz vairāk cilvēku kā pirms gadiem divdesmit, un tajā liela loma ir arī tehnoloģiskajiem risinājumiem un elastīgajiem iegādes nosacījumiem.

Pakešu logu priekšrocības var izmantos gan biroju un rūpniecības telpās, gan dzīvojamās mājās. Šie logi nodrošina teicamu skaņas un termoizolāciju, kas ir vienas no mūsdienu top prasībām kvalitatīviem logiem, uzzināt vairāk par tiem var ražotāja mājas lapā. Tie neprasa lieku kopšanu kā tikai periodisku tīrīšanu. Lieka laika tērēšana logu aizlīmēšanai un siltināšanai ir pagājusi. Ziemas mēnešos telpas termoregulācija ir augstākajā līmenī un iekštelpās ir silts, jo gaisa plūsma tiek lieliski regulēta un kontrolēta.

KĀDA ATŠĶIRĪBA STARP VECAJIEM KOKA UN JAUNAJIEM PLASTMASAS LOGIEM

Kad esošā apkures sezona iet uz beigām, daudzi sāk domāt par logu nomaiņu, taču, daudzi nemaz nezina, ka nav vajadzības gaidīt veselu sezonu, jo logus var nomainīt arī apkures sezonas vidū vai sākumā. Nav jābīstas, ka ziemas naktis būs jāpavada telpā bez logiem, jo pats logu uzstādīšanas process aizņem vien pāris stundas. Zinoši speciālisti, kas veic logu montāžu, pārliecinās par to, lai viss ir kārtībā arī pēc logu montāžas darbiem un darbu padara raiti un bez problēmām. Logi tiek izgatavoti pēc individuāliem mērījumiem, attiecīgi tam, to montāža norit kā pēc plāna un meistari ir sava aroda pratēji.

PLASTMASAS LOGU VENTILĒŠANA ZIEMAS PERIODĀ

Logu konstrukcijas, kas veidotas no plastmasas, atbilst visiem būvkonstrukciju ražošanai izvirzītajiem standartiem. Plastmasas logi ir ērti arī tajās reizēs, kad nepieciešama telpu ventilācija ziemas mēnešos, kad temperatūra ir zema un logu vērt vaļā īsti negribas. Lai novērstu kondensāta rašanos telpā un logu starpās un citās fasādes vietās, ir svarīgi logus pareizi iemontēt, jo nepareizi montēti logi var radīt lielas un ilgtermiņa problēmas ar telpas apsildi un mitruma līmeni tajā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *