ĀTRA MODUĻU GARĀŽU UN ANGĀRU UZSTĀDĪŠANA JEBKUR LATVIJĀ.

Ja radusies nepieciešamība pēc jaunas garāžas celtniecības, iepriekš vēlams atrast, kāda tipa garāža būs piemērotākā automašīnas novietošanai gan konstrukcijas, gan funkciju ziņā. Saliekamās garāžas, moduļu garāžas, metāla garāžas un tā šo sarakstu, no kura izvēlēties sev atbilstošāko, varētu turpināt ilgi.

Garāžas, bieži, ir daudzfunkcionālas celtnes un netiek izmantotas tikai automašīnu glabāšanai, bet arī kā sava veida mājsaimniecībā lietojamo mantu glabātuve. Šis ir vēl viens iemesls, dēļ kā ir samērā svarīgi izraudzīties labas kvalitātes un drošu garāžu. Piedāvājumā ir iespējams atrast garažas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda. Tas ir ātri, ērti un būve ir tūlītēji izmantojama.

Ienāc – http://angari.lv/

DIVSLĪPU JUMTA MODUĻU GARĀŽAS UN ANGĀRI PĒC PASŪTĪJUMA.
Pastāv dažāda veida moduļu garāžu piedāvājums. Pastāv dažādas iespējas pēc kurām iedala garāžu tipus un viens no vispopulārākajiem ir garāžas jumta tips. Parasti izšķir divslīpu, horizontāla vai vertikāla tipa jumta garāžas. Ja nepieciešama vieta, kur glabāt lauktehniku, ir iespējams iegādāties arī garāžu traktoram. Ja Jums jau ir pašam sava garāža, taču nepieciešami jauni garāžas vārti, arī tos var izgatavot piemērotus klienta vēlmem un pielāgotus jau esošai garāžas konstrukcijai. Garāžām ir dažādas cenas un tās iedalās pēc dažādiem faktoriem, galvenokārt pēc izmēra un seguma veida, jo akrila un dzelzs garāžām cenas būs atšķirīgas. Jāpiezīmē, ka akrila garāžas būs nedaudz dārgākas, bet to, kāda tipa garāža būs piemērota, noteikti konsultēs pirms pasūtījuma veikšanas.

ĀTRA UN ĒRTA ANGĀRU CELTNIECĪBA JŪSU ĪPAŠUMĀ.
Ne tikai garāžas, bet arī angāri var būt saliekāmi un pārvietojami. Angāru cena, līdzīgi kā garāžām, iedalās pēc izmēra un veida. Klientiem vajadzētu rēķināties ar sākuma summu sākot no 50 eiro par kvadrātmetru. Jebkurai uzbūvētajai konstrukcijai tiek piemērota trīs gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *