Kā atvērt ārdurvis, ja automašīnas vai varbūt mājas slēdzene būs salūzusi?

Vai, piemēram, pēc grūtas dienas nevarat pamest savu dzīvokli vai arī nokļūt mājās? Vai varbūt durvju slēdzene var būt izlūzusi, vai mehānisms būtu iestrēdzis, vai pati atslēga nolūza un palika slēdzenes iekšpusē? Vairums gadījumu pati pirmā ideja būs piezvanīt apsaimniekotajām vai pašam censties atvērt ārdurvis. Taču slēdzeņu atvēršana saviem spēkiem varētu novest jau pie pašas durvju ailes bojājumiem un tad nepieciešamību ātri nomainīt tās. Taču mājoklis nebūtu vienīgais, kur var neiekļūt iekšā. Ko tieši darīt, kad auto atvēršana nav iespējama, bet atslēgas ir vai nu iekšā automašīnā, vai, piemēram, bagāžas nodalījumā? Kādā veidā vērt vaļā mašīnas durvis, ja durvju slēdzene būtu iestrēgusi? Šajā gadījumā ir sos durvju atvēršana, kas sniedz palīdzību klientiem tādās situācijās.

Kas tieši var negatīvi ietekmēt uz slēdzenēm?

Parasti, ja slēdzeņu atvēršana būtu neveicama, pie tam tas ir brāķa dēļ, šajā gadījumā tas būs jālabo. Taču pat labākās kvalitātes durvju slēdzenes laikam ejot nolietojas, bet to lietošana paliek apgrūtinoša. Tie produkti, kuri izgatavoti no mīksta dzelzs vai, piemēram, alumīnija, salūzt visātrāk.
Jaunās ēkās mehānismi parasti tiek arī salauzti dabiskās mājas nosēšanās dēļ. Mājai nosēžoties, durvju ailes nobīdās un vēl līdz ar to pasliktinās arī slēdzeņu daļu stāvokli. Sakrātie putekļi un netīrumi, kas nejauši iekrīt slēdzenē, izraisa tās darbības traucējumus. To pat varētu attiecināt pat uz tādiem momentiem, kad auto durvju atvēršana apgrūtināta. Ir situācijas, kad ir vajadzīga vien nebūtiskas durvju slēdzenes detaļas iztīrīšana vai maiņa. Citreiz nolietojuma pakāpe ir tik liela, ka tiešām to nevar atjaunot, bet būs vienkāršāk nekavējoties mainīt visu slēdzeni.
Durvju slēdzenes varētu būt salūzušas pat, kad pret durvīm rīkojas, pielietojot spēku, cērtot durvis ciet. Šis arī jau var ietekmēt to, ka klientam var būt nepieciešams pats durvju remonts.

Kritēriji, kuriem atbilst vislabākais slēdzeņu serviss

Galvenie noteikumi, kuriem jāatbilst uzņēmumam, kas piedāvā ārdurvju servisu, būs sekojoši:

  • Pilnvērtīga mājas lapa kopā ar labu satura informāciju tanī. Cienījama kompānija domās par redzējumu, ko tieši tā var atstāt tieši uz pastāvīgo pircēju;
  • Kompānijas darbības uzsākšanas gads. Jo vecāks ir uzņēmums, jo mazāka ir varbūtība sastapties ar negodīgiem servisiem;
  • Būtu jāvērš vērība tam, lai arī slēdzeņu servisa darbinieks, izņemot tieši no durvīm slēdzeni, neaiziet prom, jo visbiežāk ir situācijas, ka vēlāk sazinās un vēl pieprasa lielu summu, gan par jaunu slēdzeni, gan par savu darbu;
  • Pastāv sasniedzama saziņas veidlapa, tālruņa numurs, ātras konsultantu atbildes uz jautājumiem;
  • Apskatiet atsauksmes konkrēti par uzņēmumu, kur ir piedāvāts durvju remonts kā arī sos durvju atvēršana;
  • Esiet uz vietas, kamēr tiek īstenota durvju, seifa vai auto atvēršana, vērojiet un esiet modri līdzi visām darbībām;
  • Nomainot durvju slēdzenes, vērsiet pastiprinātu uzmanību viņu iepakojumam: atslēgu komplektam jābūt aizzīmogotam. Meistaram jāver vaļā tas klienta acu priekšā, vai Jūs to darāt tieši pats.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *