PAREIZA MUGURAS POZĪCIJA MIEGĀ UN MATRAČA LOMA TAJĀ

Gulta ir viena no mīļākajām mēbelēm ik vienam no mums, jo kas gan var būt labāks par lielisku izgulēšanos pēc grūtas darba dienas un laiskošanos brīvdienās zem segas. Pērkot jaunu gultu, uzmanība tiek pievērsta dažādiem faktoriem, ieskaitot furnitūru un citus sīkumus. Matracis ir viena no, ja ne pati svarīgākā komponente visā gultas komplektācijā. Matračus var iegādāties arī kopā ar gultu, taču, pārsvarā tos pārdod atsevišķi, tādēļ ir viegli izvēlēties to, kas ir ērts.

Ja no rīta pamostoties ir sajūta, ka esat salauzti, tad skaidrs ir viens – jāmaina gultas matracis, un, jo ātrāk, jo labāk. Matraču cenas šeit pirmajā mirklī var šķist mazliet augstas, taču nevajag aizmirst, ka tas tiks lietots katru dienu un daudzus gadus no vietas.

VAI IR MATRAČI BEZ ATSPERĒM IR LABĀKI?

Pirms nemaz ne tik ilga laika bija pieejami tikai viena veida matrači – porolona/atsperu matrači, kas pavisam noteikti savu mūžu bija nokalpojuši krietni ātrāk nekā tos pārstāja lietot. Šiem matračiem nebija pārāk ilgs lietošanas termiņš, jo porolons sāka plīst un drupt, atsperes sāka palikt vaļīgas un matracis deformējās, pie tam radot savādas skaņas katru reizi, kad griežamies uz otriem sāniem. Tie kļuva neērti un pat veselībai bīstami. Mūsdienās matrači tiek veidoti no memory foam putām, bambusa un lateksa šķiedrām un atsperu kabatiņām. Mūsdienās ir svarīgi, lai matrači ir ergonomiski un ortopēdiski. Pieejami arī matrači bez atsperēm un ar dažāda veida citu fantastiski ērtu sastāva kombinācijām. Visiem matračiem ir noņemams un mazgājams pārvalks, kas maksimāli atvieglo tā kopšanu.

MŪSDIENĪGI MATRAČI PAR LABĀM CENĀM

Izvēloties jaunu matraci, ērtums nav vienīgais kritērijs, svarīga ir arī cena, izmērs, mīkstuma un cietuma pakāpe un vēl dažādas īpašības, ko vēlamies redzēt savā jaunajā matracī. Labā ziņa visiem tiem, kuri izvēlas Latvijā ražotu preci, jo mūsdienīgi, ergonomiski un ortopēdiski pareizi matrači tiek ražoti te pat Latvijā! Šeit ražotie matrači ir pieejami gan bērnu, gan pusaudžu un pieaugušo gultām. Kas var būt labāks par kvalitatīvu un mūsdienīgu Latvijā ražotu preci. Ideāls risinājums jebkurā situācijā! Latvijā ražoti matrači garantē pareizu ķermeņa pozicionēšanu, normalizē asinsriti un balstu mugurkaulam kamēr guļam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *