CV UN MOTIVĀCIJAS VĒSTULES NOZĪME VAKANČU PIETEIKUMOS.

CV online rakstīšanas paraugi ir ļoti pieprasīti. Katram no mums ir vajadzīgs darbs – gan tiem, kuri sper savus pirmos soļus darba tirgū, gan tiem, kas lūko pēc profesijas maiņas, gan tiem, kas bez darba ir bijuši ilgāku laika periodu. Korekta CV izveidošana ir pirmais solis uz jaunas karjeras sākumu, jo rada pirmo iespaidu par cilvēku, kā darbinieku. CV nepieciešams objektīvam vērtējumam no darba devēja puses, lai varētu vieglāk izvērtēt kandidatūras piemērotību.

Ir vairākas vietas, kur var uzzināt par aktuālākajām vakancēm – NVA vietnē, sociālajos tīklos, sludinājumu portālos un arī pašu darba devēju izliktos aicinājumos. Lai pieteiktos uz vakanci, lielākā daļa darba devēju vēlas iepazīties ar kandidāta CV un/vai motivācijas vēstuli. Tas ir viegls veids, kā iepazīties ar kandidāta prasmēm un potenciālu.

Ieskaties šeit!

KĀDU INFORMĀCIJU NORĀDĪT MOTIVĀCIJAS VĒSTULĒ?
Latviešiem ir pierasts aiziet un pieteikties darbā, tādēļ dažādu papildus dokumentu nozīmi daudzi nesaprot. Darba devējam ir nepieciešams darbinieks un bezdarbniekam ir nepieciešams darbs, tādēļ, neatkarīgi no tā vai darbs vajadzīgs Rīgā, Talsos vai Daugavpilī ir iespēja strādāt dažādās nozarēs. Ar to, kā pareizi sastādīt CV, kādu informāciju labāk norādīt vai nenorādīt, var viegli iepazīties atrodamajos CV un motivācijas vēstuļu paraugos dažādās valodās. Ļoti daudzi darba devēji vēlas iepazīties ar šo lūgto informāciju, tādēļ vēlams norādīt visu prasīto. Darba devēja lūgumu izpilde ir lieliska iespēja sākt teicamu, uz abpusēju sapratni tendētu sadarbību.

LIELĀKĀS DARBA IEKĀRTOŠANAS FIRMAS ES.
Arī darbs ārzemēs joprojām ir populārs. Joprojām netrūkst cilvēku, kuri vēlas izmēģināt savus spēkus darba iespējām ārpus Latvijas robežām sezonas darbos, gan uz ilgāku laiku, jo šādi ir iespējams piepelnīties un vieglāk iekrāt. 21.gadsimts spēlē lielu lomu informācijas apritē visā pasaulē, tādēļ atrast visu interesējošu informāciju nebūtu jābūt problēmām. Visas ārzemju vakances ir nepieciešams pārbaudīt un izpētīt pašu drošības labad. Visus nepieciešamos dokumentus saistībā ar darbu ārzemēs, piedāvā nokārtot gan darbā iekārtošanās aģentūra, gan nodarbinātības dienesti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *