SUP DĒĻI, E-FOIL KATAMARĀNI UN PAT JAHTU NOMA KATRAM INTERESENTAM

Siltajā laikā vienmēr ir aktuālas dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas ārpus telpām. Atpūšoties pie dabas, pēcāk jūtamais patīkamais nogurums pēc atpūtas ir labākais rādītājs tam, ka brīvdienas ir izdevušās.

Upes, ezeru un jūras krasti ir lieliskas vietas, kur baudīt mieru pie dabas. Tur atrodas dažādi kempingi ar piknika vietām, dažādām izklaides iespējām, piemēram, laivošanu, SUPošanu un katamarānu īri, e-fiol un daudz ko citu. Ja plānojat brīvdienas pavadīt kādā kempingā pie ūdeņiem, tad iesakām laicīgi izpētīt aktivitāšu pieejamību un vai iespējams nomāt aktīvās atpūtas atribūtus.

KUR NOMĀT SUP DĒĻUS?
Ūdens atrakciju pilnīgai izbaudīšanai, noteikti jāizvēlas arī e-foil dēļu, SUP noma vai laivu noma, kas pieejama katram interesentam. Ir vairākas inventāra nomas iespējas. Aktivitāšu piedāvājumu, bieži vien, veido tieši kempingu īpašnieki. Nereti, šie paši pakalpojuma sniedzēji neierobežo savu piedāvājumu ar laivu nomu vien, bet arī piedāvā gida pakalpojumus, dažādu pasākumu organizēšanu un tamlīdzīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas. Katamarāni, SUPdēļi, laivas un pat neliela izm;era jahtas ir iespējams iznomāt dažādiem pasākumiem vai vienkārši atpūtai. Uz jahtas atpūsties var līdz pat 8 cilvēku liela kopānija.

ATPŪTAS IESPĒJAS KOPĀ AR DRAUGIEM.
SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Patiesībā, šis ir viens no labākajiem fiziskajiem treniņiem kādu varam iedomāties. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī. E-foil ir iespēja pacelties virs ūdens līmeņa un pārvietoties pa ūdens virsu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *