VAI VAR INTERNETA VEIKALOS IEGĀDĀTIES ALKOHOLU?

Musdienās personīgā vīna darītava vai neliels alus brūzis savās lauku mājās ir teju ekskluzīva lieta. Maldīgi uzskatīt, ka jebkāda veida mājās darītais alkohols, kas pēcāk tiek pārdots citiem, ir nelegāls bizness, jo nelielu alkohola darītavu dzērienu ražošanu un realizāciju tirgū, regulē dažādi likuma panti, kas darbošanos padara pilnīgi legālu.

Katram ir savs stāsts par to, kā nonaca tieši līdz šādam uzņēmējdarbības veidam un tas var kalpot par lielisku veidu kā pievilināt jaunus klientus. Arī savas produkcijas realizēšana dažādos gadatirgos ir vēl viens veids kā likt par sevi manīt plašākam klientu lokam. Kā arī, protams, nevar aizmirst arī par interneta veikalu, kurā pārdot savus saražotos labumus.

Ieskaties piedāvājumā – http://pv64.lv/produkti

KĀDAS PRECES PIEDĀVĀ MAZĀS MĀJAS ALKOHOLA DARĪTAVAS LATVIJĀ?
Mājas bruvēts alus vai darīts vīns ir lieliska dāvana svēkos tuvam draugam. Mājās brūvētais alus, mājražotāju vīni, kā arī dažādi uzlējumi un pat degvīns noteikti garšos savādāk kā veikalos nopērkamā masu produkcija. Katrs, kurš ir nogaršojis mājās darinātu degvīnu zina, ka ta garšo savādāk. Mājražotāji nereti piedāvā dažādu interesantu garšu kombinācijas ne tikai pārtikas precēm, bet arī mājās ražotiem alkoholiskajie dzērieniem. Piemēram, upeņu vai jāņogu uzlējums pildīts skaistā pudelē, būs lieliska dāvana.

VAI ONLINE VEIKALOS IR IESPĒJAMS PIRKT ALKOHOLISKOS DZĒRIENUS?
Lielāki vai mazāki alkoholisko dzērienu veikali, preču piegādi veic pašu spēkiem. Tas ir arī veids kā pārdevējam pārliecināties, ka pircējs ir sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu. Piegāde tiek veikta pilsētas un tuvējo rajonu robežās, atkarībā no minimālās groza summas. Lai tas būtu izdevīgi abām darījuma pusēm, tiek noteikta pamata summa, no kuras iespējams veikt pasūtījumu un arī pamata summa no kuras sākas bezmaksas piegāde. Latvijas mājražotāju preču iegāde ir lielisks veids kā atbalstīt savējos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *