Plastikāta logi vai koka logi, kas tad ir vislabākais?

Pakešu logi šodien nevienu nevar pārsteigt, tie jau ir var teikt jebkur – birojos vai veikalos, parastajos dzīvokļos vai penthausos. Taču logi var atšķirties ar to kvalitātes līmeni. Ja pašā sākumā plastikāta logi bija tiešām kaut kas neparasts kā arī eksotisks, tie ar ārējo izskatu sākumā nevarēja pārliecināt klientus, ka tomēr ir ļoti kvalitatīvi, taču pamazām sāka iemantot popularitāti, kā arī kļuva par ļoti konkurētspējīgu pakalpojumu, kurai ir daudz unikālu īpašību. Tagad logu ir tik daudz veidu ar ļoti dažādām īpašībām un atšķirībām, ka bez labas augsti profesionālas palīdzības nevar pašam tikt skaidrībā.

Vairāk lasi – https://www.ziemellatvija.lv/reklamraksti/logu-nams-pakesu-logi-ilgtermina-ieguldijums-jusu-nakotne-145429

Pakešu logi un to dažādība

Pakešu logi šodien izbrīna visus ar to dažādību. Jau ir kā koka logi, gan alumīnija vai pvc logi, kā arī tie atšķiras pēc izmēra vai formas, tādejādi var būt piemēroti jebkurai ēkai. Bet ar ko tieši atšķiras? PVC logi ir un būs ļoti pieprasīti logu tirgū, tā kā tiem ir laba cena, laba siltumizolācija kā arī izturība, bet logu izvēle jāizdara uzmanīgi, jo sliktas kvalitātes pvc logi var būt ar svina piejaukumu. Bet koka logi jau salīdzinot ar PVC var būt izgatavoti jau ar lielāka izmēra vērtnēm un to konstrukcijām. Tos ražojot izmanto atjaunojamus resursus. Taču tie ir ar zemu atmosfēras izturību, tos ir jākopj, ka arī tie ir dārgāki, nekā, piemēram, PVC logi. Alumīnija logiem ir daudz plusu – tie ir gan ļoti izturīgi pret jebko, gan iespējams izgatavot lielas konstrukcijas, ka arī ir ļoti daudz veidu un krāsu, taču šie logi ir diezgan dārgi. Bez šaubām iespējama arī šo veidu kombinācija, piemēram, koka un alumīnija logi. Galvenais atrodiet profesionālu un logi Jums kalpos ilgi.

Metāla durvis un alumīnija logi – vai var visu pasūtīt vienuviet?

Ar šķietami līdzīgo sortimentu un nosacījumiem, jebkuram logu uzņēmumam ir sava specifika un darba stils. Kaut gan katra interneta vietne apgalvo, ka viņu cenas ir lētākās, bet ņemiet vērā to, ka cenas visur ir atšķirīgas. Jāņem vērā tas, ka tas, ka nopirkāt logus vēl nav viss, būs arī jāpasūta arī logu montāža, taču montāžai jābūt kvalitatīvai, lai darbotos garantija. Kvalitatīva montāža paredz pieņemšanas aktu, ir jābūt iekļautai garantijai par paveikto darbu, un protams jābūt pēc pārdošanas servisam. Parasti kompānijas, kas jau uzstāda logus un palodzes, nodrošina tad arī metāla durvis un arī garāžu vārtus. Viennozīmīgi tas tomēr ir ērti un parocīgi, ir īpaši, gadījumā ja Jums bija veiksmīga sadarbība ar logu uzstādītājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *