Kāds kamīns piemērots Jums?

Jaudīgi kamīni pielāgoti tiem, kas vēlas ātri un vienkārši uzsildīt māju, turklāt drēgnos vakaros patīkama nodarbe ir lūkošanās kamīna krāšņajās liesmās. Izvstrādātās kamīnkrāsnis domātas arī fantastisku maltīšu pagatavošanai, jo tās silst pakāpeniski un spēj noturēt siltumu ļoti ilgi.Stūra kamīni brīnišķīgi iederēsies arī nelielā telpā, tādēļ varēsiet izstrādāt interjeru, kā vien vēlaties. Arī granulu kamīni ir ļoti dažādi – vieniem ir vajadzīgs atsevišķs režģis kurināšanai, bet otriem – nē. Šīs krāsnis izveidotas Somijā, kas vien uzreiz liecina par augsto kvalitāti, pārdomātiem dizaina risinājumiem un ilgo izmantošanas laiku. Skatīt visas krāsnis vari mājaslapā- Tulikivi.lv

Inovatīvas krāsnis pirtīm

Teicamās pirts krāsnis tiek veidotas atšķirīgos izmēros, līdz ar to tās var izmantot jebkurā pirtī. Malkas krāsnis paredzētas arī priekštelpas sildīšanai, tāpēc arī tiem cilvēkiem, kas tur atpūtīsies, būs silti un patīkami. Ja gribat veidot tā dēvēto “melno” pirti, labākais krāsns apdares variants būs īpašais ziepjakmens, jo tas lēni atdod siltumu, tādēļ telpas sienas un grīda pēc pirts apmeklējuma pilnībā nožūs. Krāsnis ir samērā kompaktas, parocīgas un tiešām viegli kopjamas, tāpēc var saprast, ka ražotāji akcentu liek ne tikai uz estētiku. Pati atrašanās pirtī būs tik relaksējoša, ka uzreiz aizmirsīsiet par savu ikdienas rutīnu un tiešām izbaudīsiet pirts aromātu.

Estētiskas plītis Jūsu mājai

Kvalitatīvas plītis ir noderīgas ne tikai mājās, bet arī vienkāršā dārza mājiņā, vienkārši jāizraugās platībai pielāgots risinājums. Plītis ar pievienotu cepeškrāsni pilda vairākas funkcijas, tādēļ Jūs varēsiet gatavot vakariņas un uzsildīt mājokli bez problēmām. Katra no plītīm izstrādāta visu laiku domājot par ērtībām, pietam to kvalitāte neradīs vilšanos. Ja ikdienā sanāk steigties vai Jums ir liela ģimene, piemērotākais risinājums ir plīts ar divām pievienotām cukām. Šādas tradicionālās plītis katram ēdienam pievieno teicamu garšu, tāpēc Jūs varēsiet izmēģināt interesantas senču receptes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *