KĀDA VEIDA LOGUS IZVĒLĒTIES SAVAM ĪPAŠUMAM?

Kad pienācis laiks domāt par logiem, kas kalpos Jūsu mājoklī, klientiem mūsdienās ir daudz un dažādas iespējas no kā izvēlēties. Plastmasas jeb PVC logu montāža Latvijā ir viena no populārākajām izvēlēm jau teju 20 gadu garumā, taču klientiem iespējams izvēlēties arī koka un alumīnija logus.

Lieliskas energoefektivitātes nodrošināšanai ir jāizvēlas kvalitatīvas preces un pakalpojumu sniedzēji, lai vēlamais līmenis tiktu sasniegts un noturētu savas pozīcijas(ieskaties te – http://logunams.lv/pvc-logi/). Labas ārdurvis ir vēl viens energoefektivitātes celšanas objekts. Dzelzs ārdurvis kļūst ar vien populārākas un pieprasītākas daudzu klientu vidū gan privātmājās, gan dzīvokļos.

PAREIZU LOGU IZVĒLE MĀJOKĻIEM

Pirms nedaudz vairāk kā 20 gadiem PVC logu tehnoloģija kļuva par sava veida nozares revolūciju. Palēnām nomainot koka logus gan dzīvojamām mājām, gan biroja ēkām un skolām, uz plastmasas logiem tie ir redzami lielākajā daļā ēku visā pasaulē. Pēdējos gados kļūst populāra arī alumīnija logu uzstādīšana. Salīdzinājumā ar PVC un koka logiem, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija logi ir smagnēji un visādā citādā ziņā nepievilcīgi, taču, tā nebūt nav. Noteikti, liela vērība jāpievērš logu uzstādīšanai, ne tikai koka un alumīnija logu uzstādīšanas reizēs, bet arī alumīnija logu instalācijas reizēs. Nepareizi uzstādīti logi rada problēmas ar ventilāciju, kas savukārt noved pie daudz lielākām problēmām, kas ir saistītas pat ar veselību.

KVALITATĪVI APDARES DARBI PĒC LOGU MONTĀŽAS

Svarīgi pievērst uzmanību arī iekšējai un ārējai apdarei. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver kosmētisko darbu veikšanu pēc logu montāžas un arī palodzes uzstādīšanu gan iekšpusē, gan ārpusē. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai. Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Pasūtot visu darbu veikšanu pie viena pakalpojumu sniedzēja, iespējams galarezultātu saskaņot vienā dizainā ar kopējiem elementiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *