BRUĢIS, GARĀŽAS UN ANGĀRI – VISS PIE VIENA LABIEKĀRTOŠANAS DARBU VEICĒJA

Labiekārtojot sava īpašuma apkārtni, nedrīkst aizmirst par dažādu palīgēku nepieciešamību, piemēram, garāžu vai angāru. Mūsdienās pieejamā materiālu dažādība nodrošina šādu ēku celtniecības iespējas, izmantojot dažādus risinājumus. Ņemot vērā to, ka mūsdienās cilvēki paliek ar vien mobilāki, tiek novērtētas celtnes, ko ir ērti montēt un pārvietot. Garāžas bieži vien izmanto arī kā mantu glabātuvi. Moduļu garāžas nav jābūvē, jo tās ir vienkārši un ērti uzstādāmas kā arī tās pēcāk var pārvietot.

Moduļu garāžas būs labs risinājums arī lauku mājām vai kādam tamlīdzīgam īpašumam, kurā pamatu rakšana un garāžas celtniecība varētu prasīt ne tikai daudz darba, bet arī gana lielus izdevumus. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā. Ieskaties te – jumta seguma izmaksas!

DAŽĀDA VEIDA PĀRVIETOJAMAS GARĀŽAS

Saliekamo garāžu tipi ir dažādi. Metāla garāžas mēdz iedalīt pēc to jumta veida, kas var būt horizontāli slīps, vertikāli slīps un divslīpu jumta veids. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērotākas transportlīdzekļa gabarītiem. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas ieeju var izveidot veramu, bīdāmu, automātiski atveramu un visādi citādi pielāgotu klienta vajadzībām. Protams, vienmēr aktuāls jautājums būs par izmaksām, jo materiāls, no kā tiek veidotas moduļu garāžas, var būt dažāds. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Arī pakalpojuma sniedzēji noteikti palīdzēs atrast un izvēlēties piemērotāko garāžas veidu.

KĀDIEM NOLŪKIEM VAR IZMANTOT ANGĀRUS?

Angara būvniecība atvieglos dzīvi arī lielu saimniecību īpašniekiem. Tā ir daudzfunkcionāla ēka. Netrūkst piemēru par to, ka angāri tiek izmantoti ne tikai transportlīdzekļu, ražas un dažādu citu mantu glabāšanai, bet angāros mēdz rīkot pat pasākumus. Nav problēmu arī saistībā ar angāru transportēšanu, jo būve ir mobila un to var pārvietot. Mūsu platuma grādos ir aktuāla arī apsildāmu un siltinātu angāru iegāde un būvniecība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *