VAI DRUKAS DARBUS IESPĒJAMS PASŪTĪT ONLINE?

Dažāda veida drukas pakalpojumi joprojām ir aktuāli ne tikai privātpersonām, bet arī mazākiem un lielākiem uzņēmumiem. Drukas pakalpojumu, tā pat kā jebkāda veida citas preces un pakalpojuma cenu, ietekmē dažādi faktori. Pēdējos gados uzņēmēji optimizē savus pakalpojumus un to sniegšanas veidu, tādējādi nodrošinot labāku cenu piedāvājumu saviem klientiem. Tā pat kā interneta veikalu darbības princips ļauj piedāvāt labas cenas un citus piedāvājumus, arī cita veida pakalpojumu sniedzēji var optimizēt savu piedāvājumu. Līdzīgi ir arī ar dažāda veida pakalpojumu izmaksām.

Tās lieliski var samazināt uz pašapkalpošanās rēķina, jo ne visiem procesiem ir nepieciešama cilvēka klātbūtne. Automatizēta pakalpojuma realizācija, pašapkalpošanās un piedāvājuma revīzija nodrošina to, ka pakalpojumiem tiek piedāvātas patīkamākas cenas kā citur.

CIK IZMAKSĀ UZLĪMJU DRUKĀŠANA?
Lai veiksmīgi reklamētu savu uzņēmumu un tā piedāvājumu, daudzi izvēlas uzlīmju drukas piedāvājumu, jo tas ir ērti, ātri un cilvēkiem vienkārši patīk dažādas uzlīmes. Arī privātpersonām ir iespējams izgatavot uzlīmes dažādām vajadzībām. Uzlīmēs ir lielisks veids kā piesaistīt jebkura vecuma klientu uzmanību. Ir pieejamas apaļas uzlīmes, personalizētas uzlīmes – viss ko sirds kāro. Uzlīmju drukas cena svārstās. Cenas noteikšanā svarīgi ir saprast uz kādas plēves un cik lielā daudzumā un izmērā uzlīmes tiks printētas. Svarīgs kritērijs ir arī laika posms, kad pasūtījumam ir jābūt gatavam – jo ātrāka piegāde, jo nedaudz augstāka cena. Piemēram, uzlīmes, kas drukātas uz baltas un glancētas plēves, kas jāizgatavo diennakts laikā izmaksās vidēji 25 eiro par simts gabaliem un 27 eiro par 200, tātad – jo lielās pasūtījums, jo zemāka cena.

VAI MŪSDIENĀS KĀDS DRUKĀ VIZĪTKARTES?
Nebūt nav tā, ka vizītkartes nebūtu populāras un tā ir aizgājušā gadsimta palieka. Gluži otrādi, tās piedzīvo sava veida otro elpu, jo ar vien vairāki uzņēmumi rūpējas arī par savu vizuālo tēlu un kvalitāti klientu acīs. Visus nepieciešamos parametrus ievada tiešsaistē un automātiski tiek aprēķināta gala cena, gluži tā pat kā uzlīmēm. Vidēja cena par 100 vienībām ir 10 eur bez PVN, taču cenas atšķiras no dažādiem izvēlētajiem parametriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *