KUR VAR PIRKT TIEŠI TĀDAS MĒBELES, KĀDAS KĀROJAS?

Jaunu mēbeļu iegāde ir patīkami satraucošs process. Kāpēc tas tā ir? Jaunu lietu iegāde vienmēr rada pacilātas emocijas, taču, nedaudz satraukties liek tas, ka, ja nu gadījumā veikalos nebūs atrodams vēlamais, būs jādodas mājās bešā. Skapji, mīkstās mēbeles, mēbeles ar bīdāmajām sistēmām un virtuves iekārtas – tas viss ir attiecināms uz jebkuru no šīm mēbeļu grupām. Šī iemesla dēļ daudzi izvēlas pasūtīt mēbeles veidotas individuāli, kas atbilst visām vēlmēm un vajadzībām.

Ja mēbeles tiek ražotas pēc īpaša pasūtījuma, tad nelieliem uzņēmumiem tas ir daudz reižu rentablāk par mēbeļu ražošanu ar risku, ka prece paliks veikalā. Mēbeles pēc pasūtījuma ir iespējams izgatavot gan guļamistabai, gan virtuvei un pat vannas istabai.

POPULĀRAS VIRTUVES MĒBELES PĒC PIRCĒJA PASŪTIJUMA.
Virtuves dzīvokļos vienmēr ir pirmā telpā, kas tiek savesta kārtībā. Mēbeļu izgatavošana virtuvei sevī ietver visu – sākot no veselas virtuves iekārtas, kas veidota balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām un, beidzot ar vienkāršiem virtuves galdiem, krēsliem vai citiem elementiem. Virtuves iekārtas izgatavošana ir laikietilpīgs process, parasti aptuveni mēnesi, taču garantējam, ka klients būs apmierināts par visiem 100 procentiem. Iebūvētu virtuves iekārtu ir iespējams pasūtīt jebkāda veida virtuvei gan privātmājā, gan dzīvoklī. Virtuves iekārtas darba virsmas, nereti ir dārgākā daļa no visa pasūtījuma. Virtuves iekārtas tiek iedalītas gan ekskluzīvās, gan budžeta klases iekārtās, taču, tas nebūt nenozīmē to, ka budžeta klases mēbeles būs nekvalitatīvas. Neatkarīgi no kopējām virtuves iekārtas izmaksām, liela loma ir arī pareizai virsmu ekspluatācijai un kopšanai, lai tā kalpotu pēc iespējas ilgāk.

PĒC PASŪTĪJUMA VEDOTAS KVALITATĪVAS MĒBELES.
Pēc klienta pasūtījuma ir iespējams izveidot jebkāda veida mēbeles. Skaists liels skapis ar lielām bīdāmajām durvīm ir katras mājas sapnis. Viens no iemesliem, kādēļ cilvēki izvēlas pasūtīt speciāli izgatavotas mēbeles, ir tādēļ, ka jau veikalos atrodamās, līdz galam īsti nepilda visas vēlmes. Aiz vien biežāk cilvēki novērtē ergonomisku apkārtējo vidi, lai būtu iespēja viegli, ātri un ērti padarīt plānotos darbus, iekārtojot savas dzīvojamās telpas pēc iespējas pārticīgāk un ērtāk, turklāt, tas attiecas ne tikai uz virtuvi, bet arī viesistabu, un arī vannas istabas mēbeles tiek izgatavotas pēc pasūtījuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *