LATVIJAS KLIMATAM PIEMĒROTĀKAIS LOGU VEIDS

Viena no 21. gadsimta arhitektūras tendencēm ir plastmasas logi, kas redzami 99% ēku fasādēs, kas redzamas mums visapkārt. Latvijas daba ir fantastiska ar to, ka joprojām ir sastopami visi 4 gadalaiki – cik aukstas ziemas, tik karstas vasaras.

Starpsezonās, respektīvi, pavasaros un rudeņos, kad sākas un beidzas apkures sezona, temperatūra dzīvoklī un ārā nav krasā atšķirības amplitūdā, taču, aukstā ziemā, gribētos atrasties siltā mājoklī, savukārt karstā vasarā – mazliet vēsākā. Saprātīgu temperatūras amplitūdu telpā palīdz regulēt lieliski logi, tādēļ pakešu logi ir klientu pirmā izvēle.

KĀ VEICINĀT ENERGOEFEKTIVITĀTI MĀJOKLĪ?
Latvijā energoefektivitāte ir numur viens temats, kad ir runa par ēku renovāciju. Kāpēc svarīgi, lai mājoklis būtu energoefektīvs? Liels vairums Latvijas iedzīvotāju mitinās sērijveida dzīvokļos, kas celti, 45 gadus atpakaļ. Skaidrs, ka ēkas konstrukcijas, komunikācijas un viss pārējais ir morāli un fiziski novecojis, tādēļ tiek veikta namu pilnīga renovācija, kas iekļauj arī logu nomaiņu, ja tas jau nav izdarīts iepriekš. Vecie koka logi spēlē lielu lomu zemajai temperatūrai dzīvoklī, jo apvienojumā ar novecojušu apkures sistēmu, netiek nodrošināta pilnvērtīga temperatūra dzīvojamās telpās. Plastmasas pakešu logi, pareizi iemontēti, rūpējas par adekvātu telpas temperatūru gan ziemā, gan vasarā ar pareizas ventilācijas palīdzību. Nepareizi montēti logi vienmēr sagādā daudz raizes, piemēram, kondensāta un mitruma uzkrāšanos, kas ir pat bīstami veselībai.

KAS SASTĀDA PAKEŠU LOGU MONTĀŽAS IZMAKSAS?
Pakešu logi ir pieejami gan dzīvokļos, gan privātmājās, garāžās un saimniecības ēkās. Plastmasas logi var būt arī bez atvēršanas funkcijas. Pēc klienta pieteikuma saņemšanas mājas lapā, meistari veiks visus mērījumus un pēc pāris dienām jau tiks veikta jauno logu montāža. Pēc darbu beigām arī nebūs jāmeklē jauni pakalpojumi sniedzēji, lai veiktu apdares darbus. Par precīzām cenām ir iespējams runāt tikai tad, kad ir noskaidrotas visas ar projektu saistītās nianses.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *