NDIVIDUĀLA PIEEJA APĢĒRBA IZVĒLĒ DŽINSU VEIKALĀ

Džinsi ir apģērba gabals, bez kura nevaram iedomāties savu garderobi, neatkarīgi no tā vai valkājam tos ikdienā vai brīvākos brīžos. Pateicoties auduma universālumam, no tā tiek šūtas ne tikai bikses, bet arī šorti, krekli, jakas, pat apavi un ziemas apģērbs. Džinsu bikses sievietēm un vīriešiem ir tik pat populāras kā džinsa auduma apģērbs bērniem. Džinsu bikses un džinsu apģērbi kopumā ir universāli, labi izskatās un ilgi kalpo.

Tieši šī iemesla dēļ populārākie džinsa bikšu ražotāji jau teju simts gadus ir stabilās pozīcijās apģērbu tirgū. Mūsdienās džinsa audums tiek papildināts ar dažādām variācijām, piemēram, pievienots elastāns, jo džinsa audums pats par sevi nav pārāk elastīgs un sastāv no 100% kokvilnas. Ņemot vērā auduma specifisku, tas ir ilgmūžīgs, tādēļ būtu nelietderīgi to izmest, ja rodas kāds neliels plīsums vai kāds cits defekts. Džinsu veikals piedāvā apģērbu labošanu, tādēļ būtu grēks to neizmantos attiecīgajās situācijās.

Uzzināt vairāk – https://www.dzinsubaze.lv/dzinsi-viriesiem/

DŽINSU BIKSES VĪRIEŠIEM.
Dažādu krāsu un modeļu variācijas ir pieejamas jebkuriem vīriešu džinsiem. Maldīgi uzskatīt, ka vīriešiem ir pieejams tikai viena veida džinsa bikšu modelis. Džinsu šorti vīriešiem vasarās ir viens no, ja ne pats svarīgākais apģērba gabals no visiem, tādēļ svarīgi atrast modeli, kas labi izskatās un ir ērts. Vīrieši, būdami konservatīvi, parasti izvēlas divu toņu džinsus – zilus vai melnus. Ja jāizvēlas trešā populārākā krāsa, tad tie varētu būt zemes toņi un bēša nokrāsa. Pats svarīgākais jebkura apģērba iegādē, ir piemērota modeļa atrašana. Gara auguma vīriešiem ar slaidām un garām kājām, lieliski izskatīsies Slim modeļa bikses (nejaukt ar skinny, kas ir ļoti apspīlētas), savukārt pilnīgākas miesasbūves kungi var izvēlēties straight bikšu modeli, kas līdzsvaros ķermeņa proporcijas.

SIEVIEŠU DŽINSI KATRAI GAUMEI.
ļoti liels modeļu un dizaina kāsts ir vērojams sieviešu džinsu piedāvājumā. Tas varētu būt skaidrojams ar to, ka dāmām ir grūti izvēlēties to vienu vienīgo, tādēļ tiek piedāvātas dažādas variācijas. Džinsu šorti sievietēm, tā pat kā garās džinsu bikses ir viens no populārākajiem apģērba gabaliem. Džinsu bikses sievietēm tiek piedāvātas dažādos modeļos – skinny, straight, ankle lenght, boyfriend, slim un šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Neatkarīgi no profesijas, ikdienas pienākumiem un visa cita, kas sievietes padara atšķirīgas vienu no otras – komforts ir pats svarīgākais, neatkarīgi no tā vai strādājat veikalā, birojā, esat mājsaimniece vai skolotāja. Nekomfortabls apģērbs var viens, divi sabojāt dienu un visus plānus, tādēļ skaistas un ērtas drēbes ir obligāta vajadzība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *