Poligrāfijas pakalpojums – uzlīmju izgatavošana

Uzlīmes tiešām ir kā viena no biznesa reklāmas un identitātes prezentācijas formām. Uzlīmju druka tiek īstenota uz papīra vai arī sava veida plēves, kura otra puse būs noklāta ar līmi. Uzlīmju apakšējā pamatne bieži vien ir papīrs, kas jau pasargā lipīgo pusi no pirms laicīgas pielipšanas. Tās priekšpusē tad ir attēls vai teksts – parasti firmas logo. Uzlīmes parasti tiks pielietotas praktiski uz jebkādas virsmas, kas ir līdzena, (plastmasas, stikla, metāls). Taču drukas veikals parasti vispirms izraugās līmes pamatni, kad ir skaidrs uz kādas virsmas klients līmēs uzlīmes.

Uzlīmju ražošanas specifikācija

Īstenībā uzlīmju izgatavošana un tās metodes izvēle būs ietekmējama no krāsas, attēla, pasūtītā skaita, izejmateriāliem un arī cita veida faktoriem, arī cena ir no tā atkarīga. Populāras tehnoloģijas, kā drukāt uzlīmes:
-Digitālā druka. Tam nav nepieciešams sagatavošanās posms, līdz ar to ir izdevīga uzlīmju druka tieši mazām tirāžām, bet, pieaugot pasūtījuma daudzumam, pašizmaksa nesamazināsies.
-Fleksogrāfija. Tieši šī tehnoloģija parasti tiek izvēlēta, kad tiek pasūtīta uzlīmju izgatavošana milzīgā daudzumā – sākot ar 50 000 gabalu. Tehnika ir atbilstoša darbam ar tiešām atšķirīgiem izejmateriāliem, pats attēls ir spilgts un kvalitatīvs.
-Termopārneses vai arī folijas uzlīmes druka. Izdevīga nelielām tirāžām, kas ir no tūkstoš gabaliem. Šeit būs nepieciešams speciāls printeris. Šajā gadījumā iespējams darboties ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru, sintētiskiem materiāliem. Tādas apaļas uzlīmes jau būs izturīgas pret jebkāda veida UV starojumu, temperatūras svārstībām.
-Ofseta druka. Atbilstošs drukai uz kartona un papīra. Šajā gadījumā pasūtīt uzlīmes izdevīgi vidēji lielām tirāžām.
-Termo druka – Līdzīga termopārnesei, taču ar sliktākas kvalitātes iznākumu. Atbilstošs tāda veida produkcijas marķēšanai, kuriem būs īss uzglabāšanas laiks – vidēji 3-4 mēneši.
-Karstā drukāšana būs labi piemērota uzlīmēm, kas būs etiķetes. Zīmējums tiks novietots uz uzlīmes virsmu zem spiediena, ievērojot noteiktu temperatūru. Piemērots drukai uz plēves vai auduma vai pat ādas, izmantojot hologrāfiskas vai metāliskas krāsas. Drukāšanas termiņu nosaka izkārtojuma sarežģītība, pasūtījuma daudzums vai citi kritēriji.

Kur tad uzlīmju druka būs tiešām labākās kvalitātes?

Tad, kad tiks sūtīta uzlīmju druka, cena tādiem darbiem veidojas no pasūtījuma daudzuma un formas, pielietojamiem materiāliem, izmantoto krāsu skaita. Izstrādājot reklāmas personalizētas uzlīmes stilu, tiek ņemts vērā klientu firmas stils, PR kampaņas mērķi, mērķauditorija. Tāpēc, ja ir skatīts drukas veikals, vislabāk apskatīt visas pieejamās atsauksmes tieši par šo firmu un labi iepazīties ar mājas lapu. Tā kā tieši šeit var uzzināt vairāk par kopējo uzņēmuma imidžu un arī izprast vai sadarbība būs realizēta. Ļoti labi, kad kompānija ir daudzus gadus tirgū un darbība jau būs uzlabojusies, kā arī attīstījusies. Tad var būt pārliecinātiem par to un uzticēt tiem darbu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *