Vai suši ir veselīga pārtika?

Ikvienā pasaules valstī Austrumu suši pagatavošana jau ir dažāda un bieži vien ne īsti pareiza. Īsti suši Austrumos ir svētku ēdiens, pie tam diezgan dārgs, nevis ikdienas ēdiens, kā tas ir pieņemts pie mums. Sushi receptes ir uzticētas tiem pavāriem, kas ir izgājuši trīs gadu apmācību, jo vien šādi meistari tiešām saprot, kā tiks gatavoti suši un rolli. Arvien vairāk ir iespējama sushi piegāde uz mājām, šis šodien ir pieejams gandrīz jebkurā mūsu valsts pilsētā. Taču nevienā citā vietā nebūs tik ļoti liels kvantums, kā sushi Rīga. Jums ir varbūtība izvēlēties starp diezgan daudziem un arī uziet labāko restorānu, kur būs sūtīta sushi piegāde. Meklē , kur pasūtīt gardus sushi ķekavā un citur? Uzzini šeit!

Suši tipi un sastāvs, ar ko gan atšķiras?

Vairāku tipu suši pagatavošana iekļauj rīsu pielietošana. Kā papildus sushi receptes sastāvdaļas tiešām var pielietot dažādu variāciju garneles, zivis, dārzeņus un pat augļus, kā arī mērces. Suši un rolli tiešām var būt atšķirīgi savā starpā arī pēc to taisīšanas stila jeb tīšanas tehnikas. Savukārt Hosomaki sushi atšķiras pēc to nelielajiem izmēriem, kas nepārsniedz 2-3 cm. Šī tipa suši pagatavošana tiek realizēta, izmantojot tikai vien tipa pildījumu un rīsus. To sastāvdaļas ir ieliktas nelielā nori lapā. Futomaki jeb lielie sushi. Šo suši pagatavošana ir no dažādiem komponentiem un iesaiņots nori lapiņā. Viena suši izmērs var būt līdz pat 5 centimetriem. Uramaki suši gadījumā nori lapās ir ielikts tikai pildījums, bet rīsi paliek ārā, savā veidā ierāmējot suši. Temaki jeb konusi. Iespējams, ka šie sushi Riga ir ne visās iestādēs pieejami. Tie ir kā konuss, kas tad izveidots no nori un arī piepildīts ar vārītiem rīsiem un jūras veltēm. Šo suši garums varētu sasniegt 10 cm. Un nenoliedzami mums visiem pazīstamā Philadelfija, šo suši piegāde Rīgā ir ļoti izplatīta.

Kā var izvēlēties kurā vietā sūtīt suši un rolli piegādi?

Meklējot suši Rīgā, jebkurš no mums vēlas par labu cenu dabūt labu produktu, un tas tik tiešām jau ir realizējams. Dažādi uzņēmumi rīko sushi akcijas, piemēram 2 par vienu cenu, un parasti sakomplektēti suši komplekti būs izdevīgāki nekā, piemēram, sūtīt dažādus veidus atsevišķi. Pie mums un tieši Rīgā ir ievērojams dauzdums ar šādam iestādēm, bet vienalga var tikt uzdots jautājums – kur paēst Rīgā garsīgākos sushi? Protams, var rīkoties pēc pieredzes, bet labāk pirms tiks veikta suši piegāde Rīgā, izlasiet rekomendācijas par šo vietu. Un vērsiet uzmanību, ka parasti suši piegāde Rīgā varētu būt bezmaksas, pasūtot suši uz noteiktu summu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *