Kas jāņem vērā plānojot virtuves dizainu?

Iegādājoties jaunu majokli, vai, kad tiek taisīts remonts, bieži vien ir nepieciešamība pēc pavisam jaunām mēbelēm. Parasti šajā gadījumā būs meklēti jebkuri netālu esošie mēbeļu veikali, priekš tam, lai tur atrast kādus izgatavotus mēbeļu iekārtu komplektus. Bet, kad pienak brīdis, ka jāmeklē virtuves mēbeles, klienti visbiežāk labāk izvēlās virtuves iekārtas uz individuāla pasūtījuma, tādā veidā var saņemt šīs mēbeles atbilstoši dzīvoklim pie tam izmantojot katru tās stūrīti. Jebkuram klientam ir nozīmīgi izprast, kādas mēbeles ir labāk izgatavot pēc pasūtījuma un, kuras jau izgatavotas nopirkt veikalā, nenoliedzami, ka būtiski ir un būs materiāli no kuriem tiek izgatavotas mēbeles.

Uzzini vairāk – https://abc.lv/raksts/ka-izveleties-virtuves-mebeles-ergonomiskam-telpas-iekartojumam-117b46968e

Izvēlaties ne vien iebūvējamās virtuves, jau var pasūtīt jeb ko atbilstoši Jūsu skicēm

Tagad ir iespējas dabūt jebkāda veida mēbeles pēc pasūtījuma, vai tās būtu iebūvētie skapji vai bīdāmās durvis. Mēbeļu veikali pārdod piemēram, kā mēbeles pēc pasūtījuma, gan arī izgatavotās mēbeles. Iebūvējamās virtuves vai iebūvētie skapji ir tādi, ko piestiprina pie sienu malām un vēl ir moduļu mēbeles pēc pasūtījuma, kuras tiek speciāli ražotas priekš klienta. Populārākās tad ir iebūvējamās virtuves un tad tām seko iebūvējamais skapis, kas šodien jau ir ļoti nepieciešama lieta. Turklāt, meklējot iebūvēto skapi, vispopulārākie ir tie, kuriem ir bīdāmās durvis. Ja mīkstās mēbeles cilvēki mēģina atrast mēbeļu veikalos, tad bieži vien, sākot plānot sanmezglu, arī tiek meklētas vannas istabas mēbeles pēc pasūtījuma, ņemot vērā to, ka vannas istabas telpas parasti ir maziņas, bet veikalos mēbeļu iekārtas reti kad iespējams uziet atbilstošās. Ir, kuri pasūta pat TV iekārtas un viesistabas mēbeles, īpaši, gadījumā ja būs izplānots dizains un mēbeļu veikali nevar atrast ko tieši atbilstošu.

Pie kā tomēr ir vislabākā mēbeļu izgatavošana?

Nebūs būtiski, ko tieši Jūs vēlaties, kad izvēlaties mēbeļu ražošanu uz individuāla pasūtījuma – virtuves mēbeles, bīdāmās durvis vai vannas istabas mēbeles, protams, ka Jūs cerat saņemt kvalitāti kā arī izdomātu dizainu. Tādēļ ļoti nopietni jāizpēta mēbeļu veikali, kuri sneidz saviem klientiem mēbeles pēc pasūtījuma. Nenoliedzami, pats galvenais jau ir klientu atsauksmes, neviens nevarēs pateikt vairāk, kā Klients, kas jau dabūja sev mēbeles. Bet arī Jums pašiem jādodas uz vietu pie tam jācenšas izprast, vai šie cilvēki spēs Jums nodrošināt to ko Jūs vēlaties. Aplūkojiet pakalpojumu klāstu, vai tiek piedāvātas vien virtuves iekārtas, vai ir arī TV iekārtas un pārējo mēbeļu ražošana. Uzklausiet kāda veida bīdamās durvis tiek piedāvājumā, vai arī iespējams izgatavot pēc pasūtījuma vannas istabas mēbeles. Un svarīgākais, aplūkojiet, kas iekļauts izgatavošanas cenā un palūdziet, lai Jums izskaidro katru tāmes izmaksu pozīciju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *