Īsts sports vai arī izklaide – skrituļslidas jebkurai gaumei!

Visiem ir zināmas skrituļslidas, kas tad ir tāds pats jauks un noderīgs atpūtas un izklaides variants, piemēram, kā velosipēds, vienritenis vai cita tipa sporta inventāra veidi. Bez šaubām skrituļslidas padara dienu jaukāku, gan esot vienam, gan ar ģimeni vai draugiem. Jūs varat braukt nelielā ātrumā vai arī aktīvi. Visbiežāk tieši skrituļslidas sievietēm lieto, priekš tam, lai nomest dažus liekos kilogramus, ātri kaut kur aizbraukt vai arī uzturētu jau iegūto fizisko formu. Turklāt online vidē jau ir daudz video, kā var labi nodarboties ar sportu izmantojot skrituļslidas. Pastāv vēl skrituļslidas bērniem, kuras lauj ātri iemācīties un iegrimt ātrajā un aizraujošajā sporta ikdienā.

Ieskaties piedāvājumā – https://hokejapasaule.lv/lv_lv/inline/skritulslidas

Cik daudz dažādu variantu ir mūslaiku skrituļslidām?

Kad esat nolēmuši pirkt skrituļslidas, vispirms būtu jāsaprot, kādā veidā tās tiek iedalītas. Un šeit nemaz netiek runāts vienīgi par to, ka ir skrituļslidas sievietēm, vīriešiem vai arī bērnu skrituļslidas. Ir, piem., skriešanas skrituļslidas, kuras domātas pieredzējušiem sportistiem, tā kā tās būs kārtīgi piemērotas braukšanai ar lielu ātrumu, dažādām sacensībām kā arī cita veida sportam. Labākās skrituļslidas iesācējiem ir fitnesa skrituļslidas. Tās izmanto tikai neprofesionāļi, jo tie ir ērti un droši izmantošanā, taču neparocīgi sporta veidiem, kur vajadzīgs ātrums. To var izskaidrot ar to, ka šeit ir 4 riteņi, kuru lielums svārstās no 7,5 līdz 9 cm, kā arī tie ir ļoti mīksti. Savā pamatā bērnu skrituļslidas jau ir tas pats fitnesa inventārs, kas atšķiras tikai ar mazāku izmēru. Tiek izlaistas arī skrituļslidas ēkstremiem sporta veidiem, speciāli priekš triku īstenošanas. Tāda veida slidām jābūt stingrām un smagām. Ārēji tās izskatās diezgan masīvas un to galvenais mērķis ir jau saturēt kāju. Hokeja skrituļslidas vīriešiem, protams pastāv arī sievietēm, arī ir diezgan populāras, tādēļ ka hokejs arī ārpus ledus arī ir pieprasīts sporta veids. Šeit zābaks ir līdzīgs slidām priekš hokeja, bet tām ir laba ventilācija, kā arī botu purngals ir pasargāts.

Cena un kvalitāte – uz ko jāskatās darot savu izvēli

Brīdī, kad būs apmeklēts skrituļslidu veikals, būtu jāsaprot uz ko konkrēti skatīties, kad tiek meklētas skrituļslidas. Galvenais, kas jāievēro, ka tieši tām nepieciešams labi aptvert kāju. Tiešām var nopirkt nedaudz lielāka izmēra skrituļslidas, ja starpība nepārsniedz 0,5 cm. Šis variants ir labs, ja tiek pirktas skrituļslidas bērniem vai varbūt cilvēkiem ar tieksmi uz kāju pietūkumu. Ja divi dažādi izmēri šķiet vienādi, jāizvēlās to, kas ir mazāks. Lai būt drošiem par to, ka izmērs ir īstais, staigājiet vai brauciet piecpadsmit līdz trīsdesmit minūtes. Šajā laikā Jūs pēda pierod un būs iespēja precīzi novērtēt savas sajūtas. Jūsu komforts vienmēr būs pamata izvēles kritērijs. Pirms pirkšanas pārliecinieties, kad Jums ir ērti. Neliels diskomforts mērījuma laikā pēc tam pārvērtīsies sāpēs. Gadījumā ja Jums ir neērti, pamēģiniet cita izgatavotāja skrituļslidas, piemēram, rollerblade skrituļslidas. Jo atšķirīgiem brendiem ir savādāka iekšzoles struktūra, un jau ir būtiski uziet ertākās slidas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *