Tortes un citi gardumi svētkiem

Lielās pilsētās jau diezgan sen bija pieprasīts pasūtīt pārtiku, tas attiecas arī uz tāda veida lietu kā banketu ēdienkarte. Standartā visi biznesmeņi pasākumus rīkoja pie sevis mājas teritorijā vai viesu mājās, savukārt galdu klāšana izbraukumā un uzkodas banketam bija sūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem. Pie tam torte vai kūka no veikala nekad nebija populāra, tāpēc jau sen turīgi klienti priekšroku deva tādai lietai kā tortes uz pasūtījumu. Tā kā viss attīstās un pilnveidojas, izveidojās vairākas konditorejas Rīgā un citās pilsētās Latvijas teritorijā, kur tiek piedāvāta ne tikai iespēja pasūtīt torti, bet arī būs piedāvātā galdu klāšana izbraukumā. Turklāt galdu klāšana cenas zņiā tiešām nav tik dārgs pasūtījums. Kā arī atrodot savu konditoreju, Jums vairāk nemaz nav jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Tortes uz pasūtījumu – galvenie principi laba produkta izvēlēšanai

Nemaz nav svarīgi, kādi svētki plānoti, taču tagad vienīgi daži klienti dot priekšroku veikala tortēm, un aizvien milzīgāku popularitāti sasniedz ne vien tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet, piemēram, arī citās pilsētās. Bez šaubām tāda veida konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte ir svinību galda galvenā dekorācija. Un visbiežāk tā būs pasūtīta atsevišķi pārbaudītā konditorejā. Konditorejas Rīgā piedāvā ļoti daudz dažādu pildījumu, kā arī noformējumu tortēm. Lai varētu izdomāt, kādu pasūtīt torti, nepieciešams saprast, kādas tortes varianti tiek piedāvāti. Banketi parasti priekšroku dod šādam tortēm – biskvīta, marcepāna, suflē vai arī jogurta. Suflē vai jogurta tortes pēc pasūtījuma parasti piemērotas, kad viesi domā par savu svaru. Savukart marcipāna tortes ir visdārgākās. Bet biežāk tortes uz pasūtījumu ir tieši no biskvīta. Šie konditorejas izstrādājumi no biskvīta palīdz sasniegt jebkuras fantāzijas, savukārt gatavās kūkas pārtop par īstu mākslas darbu, ar ko lepojas konditorejas rīgā vai jebkur citur pasaulē.

Uzkodas banketam un galdu klāšana izbraukumā, kam vērst īpašu vērību?

Paši banketi tad ir viens no populārākajiem svētku organizēšanas veidiem. Banketi tad ir piemēroti kāzām vai jubilejām, izlaidumiem kā arī citiem pasākumiem. Domājot par pasākumu, ir svarīga labi sagatvota pati banketu ēdienkarte, obligāti ņemot vērā aicināto viesu skaitu. Aizraujoši, ka banketu ēdienkarte būs skaitīta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Lietišķie banketi parasti iet pāris stundas, un šeit uzkodas banketam tiek rēķinātas līdz 400g uz cilvēku. Kad notiek galda klāšana jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums turpinās līdz pat sesām stundām, tiek rēķināts 600-1200 gramiem produktu liela ēdienkarte uz vienu viesi. Bet kāzas kopā ar tādu lietu, kā tortes uz pasūtījumu, tiek aprēķināts līdz pat 1500g produktu liela banketu ēdienkarte uz vienu cilvēku. Jebkura gadījumā galdu klāšana izbraukumā ir izdevusies tad, kad to rīko pārbaudīta vieta. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā būs atkarīga no tā, cik daudz produktu tiks izmantots.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *