Tortes pēc pasūtījuma Rīgā vai jebkur citur – prieks, kam nebūs nepieciešams kāds iemesls

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas tad pats pirmais ienāk prātā? Bez šaubām tie būtu saldi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram tortes vai kūciņas. Bet patlaban pakalpojuma piedāvājumu klāsts ir pieaudzis, bet dažādas konditorejas Rīgā kā arī citur Latvijas pilsētās uzsāk piedāvāt ne vienīgi uzkodas banketam, bet arī citus servisu, piemēram, galda klāšana. Šis serviss ir diezgan populārs daudzu klientu vidū, tā kā pašiem jau domāt par ēdienkarti ir ilgi un raizējoši. Pie tam tad tiek izveidota individuāla banketu ēdienkarte, kas tiks piemērota Jūsu un viesu vēlmēm, kā arī vēlāk nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri vai smalkmaizītes.

Tortes pēc pasūtījuma Rīgā vai arī citur Latvijā, kā izvēlēties labāko?

Ņemot vērā to, ka tortes pēc pasūtījuma jau tiek ceptas konkrētam pasūtījumam, priekš tam, lai neapmulstu pieejamās izvēlēs, izskatīsim, kad konditorejas izstrādājumi vai tortes pielāgoti pasākumam. Uz kāzām parasti grib sūtīt daudzstāvu torti un arī ar skaistu rotājumu. Tomēr konditorejas Rīgā labāk iesaka izskaitīt apmēram divsimt gramu tortes uz vienu cilvēku, tad varētu saprast, cik milzīgu pasūtīt torti. Un pats tortes stils, labāk būtu, kad ir pielāgots kopējam kāzu stilam. Laba ideja jau ir konditorejas izstrādājumi, kas ir ar dažnedāžādām garšām. Priekš kolēģa labāk ir tāda veida tortes uz pasūtījumu, kas ietver sevī lakoniskumu un nebūs divdomīgas, tas attiecas arī uz pildījumu. Piemēram, mazulim svētkos vislabāk ir pasūtīt torti, kas būs spilgta kā arī rotāta ar kādas multfilmas tēliem. Kaut gan vislabāk, lai paši konditorejas izstrādājumi priekš bērniem, nemaz nav ļoti saldi, jo tad bērniem daudz gribēsies dzert un pārāk daudz saldumi nenāk par labu augošam organismam.

Galdu klāšana cenas ziņā būs lētāka kādā restorānā vai konditorejā?

Banketi šodien tiešām ir diezgan parasta lieta. Un vēl vairākas konditorejas Rīgā un citviet Latvijas teritorijā nodrošina kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galdu klāšana izbraukumā. Bet cilvēkiem, brīdī, kad tiks izrunāta banketu ēdienkarte, jāpiedomā konkrēti pie dažiem momentiem. Pati banketu ēdienkarte un produktu uzskaite notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kurās iekļaujas dārzeņi, sieri, kanapē, izskaita apmēram līdz 400 gramiem uz viesi. Karstās uzkodas varētu būt tikai līdz 100 g uz viesi, taču dažādie salāti ir līdz 250 g . Bet pamatēdiens, kas būs apvienots ar piedevām, ir gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļu uzkodas banketam uz vienu viesi tiek paredzēti tikai līdz 200 gramiem, savukārt konditorejas izstrādājumi – līdz 200g. Tādējādi sanāk 1,5 kg uz cilvēku. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan arī pati galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *