KĀDU PALODZI IZVĒLĒTIES?

Šodien ar vien vairāk cilvēku saviem mājokļiem vēlas ierīkot pēc iespējas lielākus logus. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti iegūt, pie tam, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mitekļa fasādē.

Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. Par laimi, mūsdienās gan tehnoloģiskās, gan materiālās iespējas ir daudz lielākas, līdz ar to logu montāžas uzņēmumiem nav problēmu izpildīt jebkuru klienta vēlmi, kas rodas saistībā ar logu montāžu.

Vairāk lasiet – https://www.ziemellatvija.lv/reklamraksti/logu-nams-pakesu-logi-ilgtermina-ieguldijums-jusu-nakotne-145429

KĀDUS LOGUS IZVĒLĒTIES MĀJAS CELTNIECĪBĀ?

PVC logi jau vairākus gadu desmitus ir vadošais logu konstrukcijas veids, ko klienti izvēlas iebūvēt savos mājokļos. Mūsdienās koka logi ir kļuvuši par alternatīvu PVC logiem, nevis otrādi, kā tas bija sākotnēji. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Divi galvenie rādītāji, ar kuriem pakešu logi atšķiras no koka logu rāmjiem – izturība un hermētiskums. Pēdējā laikā ar vien vairāk klientu izrāda interesi arī par alumīnija logu rāmjiem. Tie, savukārt, ir izturīgāki par PVC logiem, jo ir arī ugunsdroši. Tehnoloģiskās iespējas ļauj šāda veida alumīnija logu rāmjus veiksmīgi iebūvēt un pielāgot jebkāda veida ēkas eksterjerā. Svarīgi izvēlēties kvalitātīvu logu montāžas uzņēmumu, kas darbu veic bez jebkādām problēmām, jo precīza loga montāža ir ļoti būtiska. Kādēļ? Jo var rasties problēmas ar nepareizu telpas ventilāciju, kas veicina kondensāta rašanos un lieks mitrums telpā ir laba augsne dažādām nepatīkamās veselības problēmām, kā arī šī problēma var būt pretēja – telpā zūd siltuma uzturēšanas spējas, kas lielas problēmas var sagādāt ziemas mēnešos.

 

Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc lou montāžas, nav iedomājama.. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.

METĀLA VĀRTU UN DZELZS DURVJU IZGATAVOŠANA MĀJOKLIM.

Kad ir iemontēti izturīgi un kvalitatīvi logi, nepieciešams ķerties arī pie izturīgu durvju, vārtu vai garāžas vārtu uzstādīšanas savam īpašumam. Protams, ka durvis un garāžu vārtus ir iespējams pasūtīt un uzstādīt vienotā stilā ar logiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *