Vēlies iegādāties lēcas online?

Lai ļaut slimniekiem uzlabot redzi, izgudrotāji daudz mēģināja realizēt dažnedažādas iekārtas – vienas lēcas binokli, ierīci ar palielināmo stikliņu uc. Leonardo da Vinci bija pirmais, kas ieteica acu labošanai izmantot ierīci, sastāvējušo no stikla un konteinera, kas piepildīts ar ūdeni.

Līdz 20. gadsimta viducim lēcu galvenā sastāvdaļa bija organisks stikls. Diezgan neērti izmantojams, tas izraisīja diskomfortu un nepatīkamas sajūtas acs ābolā. Milzīgs lēciens kontaktlēcu vēsturē bija 20.gs. 60-tajos gados. Tieši tad čehu ķīmijas lietpratējs Otto Vihterle kopā ar palīgu Limu uzgāja jaunu polimēra hidrogēlu – hidroksietil cietes metakrilātu, kuram bija raksturīgas neatkārtojamas valguma uzsūkšanās spējas, pie tam neaiztiekot tā ierasto formu. 70. gados jau slavena visā pasaulē kompānija Bausch&Lomb izcīnīja tiesības izgatavot kontaktlēcas, kuras izstrādātas, lietojot Otto Vihterle kā arī Lim tehnoloģijas, un patlaban šis process vēl labāk ir uzlabots. Pie tam tagad pētījumi redzes korekcijas nozarē netipinās nemainoties, konkrētā joma visu laiku attīstās.

Kontaktlēcas sortiments

Mūsdienās tiek radīti ļoti daudzi veidi dažādu lēcu, kuras palīdz dzīvot kopā ar dažādām redzes kaitēm. Arī ir kontaktlēcas, kuru izmantošana atšķiras pēc laika, tas bez šaubām ir svarīga lieta, kas ietekmē kontaktlēcas cenas. Ir viendienu kontaktlēcas, kas ir ērtas ceļojumiem un ir uzticamas, jo samazināts infekcijas drauds, diemžēl šo kontaktlēcu cena būs lielāka kā vienkāršajām arī tās ir smagāk izmantot iesācējiem. Lēcas tiešsaistē un te pat aptiekā ir sastopamas arī tāda veida, kur paredzētas nēsāt divas nedēļas. Parasti lietotāji virza savu izvēli par labu tieši šīm lēcām, tā kā šim veidam ir liels piedāvājums, viegli izmantojams dizains, lēcas cena ir vidēja un tās būs vienkāršas lietošanā, taču šajā gadījumā ir vajadzīgi konteineri lēcām. Un, protams, mēneša kontaktlēcas, ko var izmantot no 30 dienām pie tam dažiem veidiem līdz pat 12 mēnešiem. Protams, pērkot šāda veida kontaktlēcas tiešsaistes produktu lapā kā arī citā vietā, būs patīkama pati kontaktlēcu cena un skaidra valkāšana, bet jāsaprot tas, ka šajā gadījumā būtiska ir uzglabāšana, jo ir augsts infekciju drauds.

Mūsdienās gandrīz visi pirkumi tiek organizēti, lietojot e-vidi, bez šaubām šis process vairumā reižu ir lētāks salīdzinot iegādi veikalos kā arī tas ir vienkāršāk. Gadījumā ja slimnieku ir pārbaudījis ārsts vai viņš ir izmantojis lēcas, šajā gadījumā var nopirkt arī lēcas acīm tiešsaistes iepirkšanās vietnē. Pie tam daži e-veikali nodrošina tāda veida variantu, kā piedāvā Jums doties vizītē pie oftalmologa. Taja brīdī, kad Jums būs oftalmologa slēdziens, Jūs jau varat, pērkot lēcas interneta veikalā, vadīties pēc sev būtiskiem momentiem, piemēram, pēc tādiem kā lēcas cenas. Svarīgi ir arī, ka pircējs, ierodoties briļļu veikalā, neparādās iespēja pasūtīt nepieciešamās lēcas, jo tiešī vajadzīgās nav pārdošanā, un tad ir jābrauc uz citu vietu. Un tas ne vienmēr ir viņiem ērti un pieņemami. Iegādājoties kontaktlēcas interneta veikalā, pircējs labi redz visu sortimentu un izvēlas konkrēti to, kas tam nepieciešams. Kā redzams lēcas internetā nopirkt ir viegli, kā arī šis process aizņem ievērojami mazāk laika nekā parastā salona apmeklējums.

Lēcu interneta veikals

Jums uz rokām ir kontaktlēcu recepte, kas nozīmē, ka ir saprotams, kas Jums vajadzīgs. Kad Jūs vēlaties pirkt lēcas interneta veikalā, tad ir saglabāts laiks, kura ir par maz šodienas dzīves ritmā. Tagad jebkura neaizņemtā stunda tiek uzskaitīta, un pasūtījuma veikšana tiešsaistes vietā prasa tikai pāris minūtes. Ieguvumi ir acīmredzami. Gadījumā ja optikas veikalā un e-vides veikalā tiek pirkts viens un tas pats produkts, šajā gadījumā nemaz nav jāzaudē laiks gājienam uz optikas salonu, lai izvelēties lēcas. Pie tam optikas veikalā lēcas cenas ir ievērojami lielākas. Atliek vien izvēlēties piemērotāko vietni, kur iegādāties lēcas internetā. Šajā gadījumā der apskatīties uz rekomendācijām, mājas lapas pastāvēšanas laiku un sniegto sortimentu, jo šodien tirgū ir uzņēmumi, kas ilgus gadus pārdod savas lēcas internetā un viņiem patiesi rūp reputācija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *