GARŠĪGI SUŠI PAR PATĪKAMĀM CENĀM

Pēdējos gados suši no netradicionāla austrumu ēdiena, ir kļuvis par normālu ikdienas ēdienkartes sastāvdaļu, līdz ar to dažāda koncepta sushi restorāni, lielākajās Latvijas pilsētās, aug kā sēnes pēc lietus. Ja rosīšanās virtuvē nav sveša lieta, tad sushi varētu pagatavot arī mājas apstākļos, jo visu, kas nepieciešams, var atrast un iegādāties jebkurā pārtikas veikalā, tajā skaitā piedevas un nori lapas. Ja sushi ēdienkartē nav sveša lieta, tad to austrumnieciskie nosaukumu nebūs nekāds pārsteigums, bet, ja ēdat tos pirmo reizi, varētu veidoties neizpratne par jēdzieniem Maki, Nigiri, Masago un tamlīdzīgiem terminiem, bet, satraukumm nav pamata, jo jebkurš restorāns ēdiena aprakstā noteikti ir iekļāvis sastāvdaļu skaidrojumu.

Ieskaties – https://www.sushibrothers.lv/blogs/sushi-pagatavosana

KĀ TAISA SUŠI?
Maldīgi domāt, ka suši ir tikai mazs zivs gabaliņš ietīts rīsos un jūraszāļu lapā, jo patiesībā, tas noteikti ir veselīgs un arī garšīgs ēdiens ko mēdz pasniegt ar atšķirīgiem pildījumiem, pie tam, ēdams gan silts, gan auksts. Sushi noteikti ir izplatīts ne tikai ar to, ka tas noteikti ir ļoti garšīgs un pat veselīgs ēdiens, taču arī ar to, ja izvēlaties to gatavot pats, noteikti ir dota vaļa fantāzijai un sev tīkamu produktu izvēlei. Gatavojot sushi mājās, iedvesmu mēdz smelties no jau baudītiem ēdieniem vai arī meklēt suši receptes online. Vispopulārākie un vieglāk pagatavojamie sushi noteikti ir rolli ar lasi un gurķi vai arī kādu citu dārzeni. Sushi rolliem rīsi mēdz būt gan iekšpusē, gan ārpusē, tie var būt garnēti ar masago ikriem vai sēkliņām. Pēdējā laikā ļoti pieprasīti noteikti ir ceptie un arī karstie rolli. Lai pagatavotu karstos suši, būs nepieciešams rollu apcept tempuras mīklā vai servēt tos ar kausēto sieru. Sushi ir lieliska maltīte arī tad, ja esat veģetāras vai vegānas ēdienkartes piekritējs. Šādus suši gatavo kopā ar tofu kā arī dažādiem dārzeņiem.

CIK DAUDZ IZMAKSĀ SUSHI PIEGĀDE?
Ja nav vēlmes vai izdevības sushi gatavot pašam, ir opcija tos pasūtīt no dažādiem sushi restorāniem. Pēdējā laikā īpaši izplatīts ir kļuvis sushi ēstuves koncepts, kas darbojas vien uz piegādes pasūtījumu apkalpošanu. Šādi ir iespējams uzlabot ēdienkarti un arī piedāvāt zemākas cenas, kā piemēram, veidojot suši setus, kas ir ļoti populāra klientu izvēle visā Latvijā. Loģiski, neiztikt bez dažādiem akciju piedāvājumiem. Būsim atklāti, sushi nebūs tas lētākais ēdiens ko pasūtīt restorānā, taču, ja iegādājaties suši setu, kurā var atrast dažāda tipa sushi, ir iespējams nobaudīt pat tādus, kuri ēdienkartē varbūt ir nedaudz dārgāki. Suši piegādi piedāvā visā Rīgā un rajonā, attiecīgi piegādes izmaksas tiks noteiktas, balstoties uz zonu, kurā dzīvojat, bet, ja pasūtijums liels, tad piegāde būs bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *