Ko labāk pasūtīt – auto stiklu remontu vai maiņu?

Auto logi ir un paliks būtiska virsbūves daļa, bez tam viennozīmīgi tās jūtīgākā sastāvdaļa, kura smagās sadursmēs var tikt diezgan bojāta. Gadījumā ja tieši uz stikla jau ir sazarotas plaisas, diemžēl tās ne tikai sabojā automašīnas izskatu, bet diezgan ievērojami pasliktina redzamību. Autovadītājs, gadījumā ja viņam nav pilns priekšstats par to, kas ir uz ceļa, var nonākt nepatīkamā gadījumā. Lai šo gadījumu novērstu, stiklam jābūt labā stāvoklī. Katra bojājuma situācijā tiešām ir nepieciešams profesionāls apkopes darbs, ar kuru jāīsteno automašīnas logu remonts vai vējstiklu maiņa. Vējstikla remonts bez šaubām tiek sniegts vairākos uzņēmumos, kas palīdz nenovest pie pilnas auto stiklu maiņas.

Auto logu remonts vai maiņa

Auto stikla maiņa ir atbildīgs process, kurā būs izmantots īpašs aprīkojums un iekārtas, un arī komponenti, kas ideāli atbilst rūpnīcas detaļām ģeometrijā kā arī citās īpašībās. Auto logu maiņas cena ir atkarīga tieši no šīm komplicētām nepieciešamajām darbībām pie tam, jo vairāk auto stikls atbilst oriģinālam, jo vējstikla maiņas cena būs uzrēķināta lielāka. Taču ne vienmēr ir vajadzīga auto stiklu nomaiņa, ir tādi gadījumi, ka ir pietiekoši tikai ar to, ka tiks veikts auto stiklu plaisu remonts. Protams, ka vējstikla remonts izmaksu ziņā vienmēr būs lētāks nekā auto vējstiklu maiņa, tādēļ, tad, kad tiek ieraudzīta plaisa vai šķemba stiklā, tad ir rekomendējams momentā doties uz stikla servisu, priekš tam, lai iztiktu ar mazākām izmaksām. Auto stikla maiņas cena standartā tiek noteikta kā fiksēta, taču pašam logam var būt atšķirīgas izmaksas. Nenoliedzami, vienmēr labāk izvēlēties servisu, kurā auto logu maiņas cena un arī kvalitāte būs vienā līmenī.

Kurā vietā var saņemt auto vējstiklu maiņu vai remontu?

Daudzi uzņēmumi piedāvā tādus darbus, kā vējstiklu remonts vai maiņa. Parasti auto logu remonta pakalpojums tiek meklēts priekš tam, lai novērstu 2 sastopamākos bojājumu veidus – šķembas un plaisas. Pats auto stiklu remonts ir daudz lētāks nekā, kad nepieciešama visa vējstikla maiņa. Tāpēc, meklējot savu servisu, ir ļoti labi jāpapēta serviss. Priekšroka jādod vietai, kurā stikli auto logu maiņai būs uzstādīti tikai no licencētiem un pārbaudītiem ražotājiem. Izvēle jāveic par labu vējstiklu maiņas uzņēmumam, kas izmanto mūsdienīgu tehniku kā arī ir tīrība darba vietā, tas, piemēram, samazina varbūtību, ka auto stikla remonta brīdī putekļi un netīrumi nokļūst loga plaisās un šķembās. Tīrība ir svarīga arī tajā brīdī, ja notiek vējstiklu maiņa. Jebkuri svešķermeņi, kuri tiks apakšā zem hermētiķa, varēs novest pie ūdens noplūdes iekšā. Protams ir jāsalīdzina vējstikla remonta izmaksas Jūsu izvēlētajā vietā kopā ar konkurentiem, kaut gan necenšaties sameklēt pašu lētāko uzņēmumu, tā kā šajā gadījumā svarīgi atcerēties, ka tieši veikto pakalpojumu kvalitāte ir pirmajā vietā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *