KĀ NORIS LOĢISTIKAS PAKALPOJUMU IZPILDE?

Loģistikas un kravu pārvadājumu pakalpojumi ir bijuši aktuāli visos laikos. Daudzi no mums nemaz neiedomājas par to, ka lielveikala plauktos atrodamās mantas, ir dažāda tipa loģistikas procesu gala rezultāts. Loģistika ir viss – sākot no brīža, kad prece pamet noliktavu, līdz mirklim, kad tā sasniedz adresātu. Loģistikas servisu uzņēmumā var kontrolēt daudzpusīgi – gan noalgojot loģistikas kompānijas, gan izstrādājot atsevišķas loģistikas nodaļas, taču otrais variants ir bieži izplatīts lielu firmu vidū. Nereti dažāda veida loģistikas kompānijas piedāvā arī papildus neskaitāmus saistītos pakalpojumus. Līdzās starptautiskajiem kravu pārvadājumiem, populāri ir kravu pārvadājumi Latvijā, noliktavu pakalpojumi, konteineru pārvadājumi, un pat kravas taksometrs. Loģistikas pakalpojumi tiek piedāvāti ne tikai sauszemes pārvadājumiem, bet arī jūras un gaisa.

Uzzini vairāk – https://www.ursus.lv/kravu-parvadajumi/autotransporta-kravu-parvadajumi.html

KĀ VAR PĀRVADĀT SPECIFISKU KRAVU?

Vairāki loģistikas risinājumi tiek piemēroti konkrēta klienta aktuālajām vajadzībām, lai sniegtais pakalpojums būtu piemērotākais un atbilstošākais optimāla risinājuma saņemšanai Loģistikas pakalpojumi sevī ietver arī kravu apdrošināšanu un muitas brokeru pakalpojumu. Arī negabarīta kravas transportēšana nesagādā nekāda veida problēmas. Neatkarīgi no tā, vai krava tiek pārvadāta ar kravas auto, avio, dzelzceļu vai kuģi vai ar velosipēdu – visam procesam ir jābūt pārdomātam un kvalitatīvam, lai esošie un potenciālie klienti, pēc lieliska servisa saņemšanas būtu gatavi turpināt sadarbību arī nākotnē.

AR KO ATŠĶIRAS LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI?

Kā īsti atšķiras kravu pārvadāšanas veidi? Katra krava var tikt pārvadāta dažādos veidos, īpaši piemērotos un drošos. Visādā ziņā viens no pieprasītākajiem un izplatītākajiem kravas pārvadašanas veidiem ir auto krava. Auto transports ir piemērots jebkāda veida kravas transportēšanai. Pārvadāšanai ir iespējams izmantot atšķirīga veida transportu un to piemērot kravas veidam. Lieli kravas auto nav vienīgie auto transporta veidi, kas tiek izmantoti pārvadāšanai, jo kravas var pārvadāt arī uz atklātām platformām, negabarīta kravas platformām, refrižeratora piekabēm, tenta puspiekabēm un tā šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Ja nepieciešams pārvadāt īpaši dārgu un sensitīvu kravas formu, tad vislabākais risinājums būs avio kravu pārvadājumi, jo tie tiek uzskatīti par ātrāko un drošāko veidu kravu pārvadāšanai. Šāda veida kravu pārvadājumi notiek ne vien ar kravas lidmašīnām, bet arī pasažieru, jo teju katra pasažieru lidmašīna ir paredzēta arī kravu pārvadājumiem. Protams, nevar aizmirst arī par dzelzceļu, kas ir otrs senākais kravu pārvadāšanas veids aiz jūras pārvadājumiem. Pārvadāšanai tiek izmantoti segtie vagoni, pusvagoni, platformas, cisternas un hopervagoni. Savukārt jūras ceļi, kravu pārvadāšanai, tiek izmantoti jau gadu simtiem ilgi, un skaidrs, ka laikam ritot, šis ir kļuvis arī par mūsdienās, vienu no pieprasītākajiem veidiem kravu transprtēšanai uz salīdzinoši tālu galamērķi. ASV, Singapūra un Filipīnas ir tikai neliela daļa no ostām, uz kurām tiek nodrošināti kravu pārvadājumi ar kravas kuģiem. Šādi ir ērti transportēt arī nestandarta kravas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *