MŪSDIENĪGA LOGU MONTĀŽA

Bez logiem nav iedomājama neviena celtne, neatkarīgi no tās veida un pielietojuma. Nav iedomājams dabiskāks gaismas un ventilācijas avots telpā un visā mājā par logiem. Logs ir arī laikmeta stila vēstnesis, jo tā funkcijas ir ne tikai praktiskas,bet arī dekoratīvas, kas vislabāk ir novērojams, piemēram, baznīcu fasādēs, jo reti kura vēsturiska ēka tiek tā lolota un kopta kā sakrāla celtne, kas mūsdienās ir kā dzīva vēstures grāmata. Protams, koka logu rāmji ir vissenākais logu rāmju veids, taču mūsdienās populāri ir citi materiāli, kas ir izturīgāki gan pret nolietojumu, gan dažādiem ārējiem spēkiem.

DURVJU UN VĀRTU IZGATAVOŠANA UN MONTĀŽA.

Populārākie logu montāžas uzņēmumi saviem klientiem piedāvā arī dažādus saistītos pakalpojumus, piemēram, ārdurvju,  tajā skaitā plastikāta durvis, vārtu, garāžās vārtu individuālu veidošanu un montēšanu. Individuālu pasūtījumu lielākais pluss ir visu nepieciešamo īpašību iegūšana vienā vai dažos pasūtījumos.

UGUNSDROŠI UN KVALITATĪVI LOGI TAVĀM MĀJĀM.

Plastmasas, jeb PVC logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Mūsdienās koka logi ir kļuvuši par alternatīvu PVC logiem, nevis otrādi, kā tas bija sākotnēji. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Divi galvenie rādītāji, ar kuriem pakešu logi atšķiras no koka logu rāmjiem – izturība un hermētiskums. Pēdējā laikā ar vien vairāk klientu izrāda interesi arī par alumīnija logu rāmjiem. Šādi logu rāmji ir galvas tiesu pārāki par koka un PVC logiem, jo piedevām visām ekstrām, ir arī ugunsdroši. Tehnoloģiskās iespējas ļauj šāda veida alumīnija logu rāmjus veiksmīgi iebūvēt un pielāgot jebkāda veida ēkas eksterjerā. Svarīgi izvēlēties kvalitātīvu logu montāžas uzņēmumu, kas darbu veic bez jebkādām problēmām, jo precīza loga montāža ir ļoti būtiska. Kādēļ? Jo var rasties problēmas ar nepareizu telpas ventilāciju, kas veicina kondensāta rašanos un lieks mitrums telpā ir laba augsne dažādām nepatīkamās veselības problēmām, kā arī šī problēma var būt pretēja – telpā zūd siltuma uzturēšanas spējas, kas lielas problēmas var sagādāt ziemas mēnešos.

PALODZES TAVAI MĀJAI.

Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc lou montāžas, nav iedomājama.. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Iekšējā un arī ārējā palodze parasti tiek veidota, balstoties ne tikai uz ēkas fasādes un interjēra vajadzībām, bet arī kliente vēlmēm.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *