KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETU RĪKOŠANAI?

Nāk tuvāk gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī neskaitāmus jautājumus par to, kā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams izvēlēties labu galdu klāšana pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda stila ēdienu kā arī konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Visādā Ziņā netrūkst ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, jo šī ir ārkārtīgi pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs vienmēr!

 

KŪKAS, KLIŅĢERI KĀ ARĪ TORTĪTES PĒC PASŪTĪJUMA.

Jebkurš, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar atsauksmēm, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena pēc iespējas būtu piemērota piedāvājumam. Lieliskākais būs zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, loģiski,  piedāvājumu attiecība.  Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr būs nedaudz dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un iegādāt jebkurā mirklī, tālab ar to ir jārēķinās pasūtījuma veikšanas brīdī.

Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda tipa konditorejas, būs banketu galda klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galdu klāšanas pakalpojums ir tik pat izplatīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tādējādi šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketa rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tāpēc pircējiem vēlams iepriekš iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Protams, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan vairāku citu blakus pakalpojumu sakarā. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tālab nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *