KĀ UZIET AKTUĀLĀKĀS DARBA VIETAS?

Mūsdienās nepastāv gandrīz nekādu šķēršļu tam, lai darba devējs nevarētu iegūt kompetentus darba meklētājus un darba meklētājiem nebūtu iespējams uziet piemērotu darba vietu.

Dažāda veida vakances Latvijā un arī vakances ārpus Latvijas, katru dienu tiek izvietotas dažādās interneta vietnēs un vakanču portālos. Sociālo tīklu ietekme uz dažādām ikdienišķām lietām, mūsdienās ir ievērojami liela un to pierāda arī lielais skaits darba meklējumu un vakanču piedāvājumu, kas tiek publicēti šajā vidē.

Vairāk uzzini- https://www.cvmarket.lv/karjeras-centrs/cv-un-motivacijas-vestule/motivacijas-vestules-paraugs/pieteikuma-vestule-ka-to-uzrakstit-paraugs-latviesu-valoda

CV UN MOTIVĀCIJAS VĒSTULES DARBA DEVĒJAM.
Ļoti daudzi uzskata, ka CV un motivācijas vēstuļu vai rezumē pievienošana darba pieteikumam ir lieka laika tērēšana un muļķības, taču tā nebūt nav, jo darba devējs šādā veidā uzzina ļoti daudz par kandidātu. Dzīvojot interneta laikmetā, CV online izveidot ir dažu minūšu jautājums, turklāt, to pašu var attiecināt arī uz motivācijas vēstulēm. Kādēļ online tas ir tik parocīgi? Jo tādā veidā ir iespējams izveidot CV pareizi un ari precīzāk, lidz ar to darba devējs varēs vieglāk iepazīties ar kandidāta pieredzi. CV paraugus var ērti sameklēt, ierakstot atslēgas vārdus interneta pārlūkā. Tur var atrast vairākus veidus CV un motivācijas vēstuļu izveidei tā, lai informācija būtu ērti pārskatāma. Vēl viena ļoti nozīmīga darba pieteikuma sastāvdaļa ir motivācijas vēstule, ko ar vien vairāki darba devēji lūdz pievienot savam CV un darba pieteikumam. Dažādi motivācijas vēstules paraugi ir atrodami gan interneta vidē, gan dažādās ar darba piedāvājumiem saistītās iestādēs.

KUR MEKLĒT DARBA PIEDĀVĀJUMUS?
Gribam vai nē, bet iztiku sev varam nopelnīt tikai ar darbu. Darbs Rīgā ir tik pat aktuāls kā darbs Talsos vai darbs Valmierā un jaunas vakances sev saistošā nozarē ir iespējams atrast katru dienu. Nepieciešams vien nedaudz pameklēt un noteikti atradīsies kas piemērots. Ļoti noteicoša ir pareiza un precīza informācijas norādīšana par sevi, tieši tā, kā vēlas darba devējs. Ļoti daudzus joprojām interesē arī darbs ārzemēs, un maldīgi uzskatīt, ka mainoties ekonomiskajai situācijai, tas ir kļuvis neaktuāls. Ja vēlaties atrast darba iespējas ārpus Latvijas robežām, iesakām meklēt vakances oficiālās interneta vietnēs vai nodarbinātības aģentūrās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *