MODERNS RISINĀJUMS INTERJERAM

Ņemot vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās kalpo kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Ar dažādām detaļām un aksesuāriem ir iespējams telpas vizuāli palielināt vai arī samazināt, piešķirot nepieciešamos akcentus.

Bieži vien, vēlamo efektu ir iespējams realizēt ar dažādu kanvu izvietošanu uz sienas. Tas ir audekla gabals, kas uzvilkts uz koka rāmja un gatavs apdrukai vai arī apgleznošanai. Ārkārtīgi populāri ir uz kanvām uzdrukāt vairākas sev svarīgas fotogrāfijas, ko ir var izprintēt arī kā kolāžu, piešķirot īpašu akcentu ne vien sienai, bet arī pašai telpai. Kolāžas uz sienām vislabāk izvietot ar vidēji 5 cm atstarpi.

Ieskaties – https://canvasway.com/lv/izmeri-un-cenas

KĀ JĀKOPJ KANVAS?
Tas nebūs vienkārši apdrukāts audekla gabals. Mūsdienās veidotās kanvas tiek apstrādātas ar īpašu laku, lai tās ir vieglāk kopt, kā arī tās kalpotu ilgāk – attēls neizbalētu, nesmērētos. Laka, ar ko kanva tiek apstrādāta pēc izgatavošanas, novērš saules staru ietekmi uz attēlu, līdz ar to, to iespējams novietot telpu saulainākajā vietā, kas, savukārt, nebūs ieteicams vienkāršiem lielizmēra drukas darbiem vai arī fotogrāfijām. Lai kanva kalpotu ilgi, to nepieciešams laiku pa laikam tīrīt ar mīkstu lupatiņu. Kanvas izgatavošanā liela loma būs arī attēla kvalitātei. Vislabāk izmantot attēlu, kura izmērs būs vismaz divi megabaiti. Taču, ja runājam par formātiem, tad apdrukai pateicīgākie ir.jpg un arī .png formāti. To izgatavošana notiek vienas vai arī divu dienu ietvaros.

CIK MAKSĀ KANVAS?
Kanvas galējās izmaksas, veidojas, balstoties uz dažādiem kritērijiem. Liela loma cenas noteikšanā būs tam, vai nepieciešams izgatavot vienu kanvu, vai vairākas, tādējādi radot kolāžu. Arī kanvas izmēram ir liela loma. Ir iespējams izgatavot vairākas kanvas izmēros no 20×30 cm līdz pat 120×180 cm. Ja jautāsiet, cik tad īsti kanva maksā, atbilde nav viennozīmīga, jo mazāka izmēra kanvas maksā vidēji sākot no 20-30 eiro, savukārt lielākas, pat vairākus simtus eiro.To, kā kanva izskatīsies uz sienas, ir iespējams uzzināt jau brīdī, kad tiek veidots pieteikums elektroniski, tai skaitā, šādi arī iespējams izvēlēties kanvas izmēru, formu, veidu un arī efektus, kas tiek piemēroti attēlam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *