HOKEJA SPĒLĒŠANAS PIEDERUMI

Hokejs bez šaubām šķiet latviešu nacionālais sporta veids. Ne velti Pasaules Čempionāts hokejā ir viens no Latvijā gaidītākajiem un, protams, skatītākajiem notikumiem.

Īsts hokeja fans ne vien apmeklē spēles ledus hallēs un skatās tās TV ekrānos, bet labprāt arī pats šad tad padzenā ripu pa ledu. Tā pat arī ļoti daudz vecāki izvēlas savus bērnus sūtīt hokeja treniņos. Lai sekmīgi varētu piedalīties šādās sportiskās aktivitātēs, visādā ziņā nepieciešams piemērots inventārs, jo ar šortiem un T kreklu un sporta apaviem kā, piem., spēlējot futbolu, būs par maz. Piemērotu ekipējumu hokeja spēlei ir iespējams pasūtīt dažādos speciālos sporta veikalos, kuros sev piemērotus aksesuārus atradīs gan vīrieši, gan sievietes.

HOKEJA INVENTĀRA IEGĀDE INTERNETĀ.
Hokeja inventārs sastāv no daudz un dažādām pozīcijām. Hokeja nūjas, hokeja ķiveres, keponi un arī hokeja slidas visādā ziņā ir vienas no pirmajām detaļām, kas nāk prātā. Bez piemērotām slidām nekāda hokeja spēlēšana nesanāks, tālab slidu iegādāšanās ir pats pirmais, ar ko jāsāk. Ja hokeju brīvajā laikā plānojat spēlēt ar saviem draugiem vai kolēģiem, katrā ziņā jāpiemeklē vienota hokeja forma visiem spēlētājiem. Lielu daļu visa hokeja ekipējuma veido aizsargi. Tie ir gan rokām, gan kājām, protams, galvai un arī citām ķermeņa daļām. Tos vienmēr velk zem formas – krekla un biksēm. Ja vēlaties ar hokeju nodarboties nedaudz profesionālā līmenī, obligāti jāapskata variants nopirkt dažādus ar hokeju saistītus trenažierus, kas sekmēs ķermeni un garu uzturēt pienācīgā formā.

KUR PASŪTĪT HOKEJA EKIPĒJUMU?
Visu hokeja spēlēšanai nepieciešamo ir iespējams iegādāties gan sporta veikalos uz vietas, gan online. Lai arī pirkumu veikšana online ir ērtāka, iegādājoties sev hokeja spēlēšanai vajadzīgo ekipējumu un inventāru, ir dažas pozīcijas, ko labāk nopirkt veikalā uz vietas, kur ir iespējams tos piemērīt un piemeklēt piemērotāko. Visādā ziņā viena no šādām pozīcijām ir slidu iegāde. Ir nozīmīgi lai slidas derētu kā uzlietas, jo tas nodrošina labāku kustēšanos uz ledus un sargā no traumām. Arī aizsargu – ķiveres, cimdu, spenzūras, plecu un kāju, piemērišana ir ārkārtīgi būtiska. Piemērots ekipējums nodrošina ātrākas un kvalitatīvākas kustības uz ledus un spēlēšanu kopumā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *