GALDU UN KRĒSLU NOMAS PIEDĀVĀJUMS

Galdu vai krēslu īre kādam var šķist biedējoša, ja nekad nav nācies saskarties ar šādu lietu, taču patiesībā nekā briesmīga te nav – mēbeļu noma 21. gadsimtā ir ērta un ļoti pierasta prakse, kas palīdz realizēt vispārdrošākos pasākumu plānus, kā arī nodrošina krēslu un galdu “papildspēkus”, ja gaidāms kāds sevišķi grandiozs pasākums.

Dizainakresli.lv piedāvā gan galdu nomu, gan krēslu nomu, kas atstās iespaidu uz jūsu viesiem ar izsmalcinātu stilu un funkcionālu dizainu – šis mēbeļu ražotājs ražo liektā finiera mēbeles, kas ir ieturētas skandināviskā askētismā ar plūstošām līnijām un tīram formām.

Ja esat ieinteresēts galdu nomā, dizainakresli.lv piedāvā dažus labus variantus, ko noteikti ir vērts apskatīt. Ja tiek plānots iespaidīgs notikums ar klātiem galdiem, tad vislabākā izvēle būs galda modelis “Arthur”, kas ir liels un stabils, taču tas nenozīmē, ka šis galds būtu smags un grūti pārvietojams. Ja plānojat neformālu pasākumu vai koncertu, kur vairāk derētu tāda kā bāra atmosfēra, jums piemērotākais būtu modelis “Moriss”, kas pieejams gan tumšā, gan gaišā toņkārtā.

Ja galdi vairāk asociējas ar svētku galdu, kas nokrauts ar ēdieniem, tad bāra krēslu noma ir nepieciešama arī gadījumā, ja svinību vietā paredzēta apmainīšanās ar zināšanām, proti, konference. Te noteikti būtu pirmajā vietā jāliek konferences apmeklētāju ērtības – ja vēlaties, lai dalībnieki konferencē paliek līdz beigām, parūpējieties par krēsliem, kuros ir patīkami sēdēt!

Nomai tiek piedāvāti vairāk kā piecu veidu krēsli, kas ietver sevī gan tādus krēslus, kas būs gaumes un stila etaloni jūsu pasākumā, gan tādus, kuri lieliski pildīs savu funkciju un izskatīsies gaumīgi askētiski. Lai vai kuri no šiem krēsliem jūs interesētu, tie visi ir ļoti viegli sakomplektējami un pārvietojami, tāpēc jums tikai atliek pieņemt lēmumu.

Cik lielu ļaužu pūli krēslu noma ir spējīga nodrošināt? Viss, protams, ir atkarīgs no prasībām, tomēr Flow kolekcijas krēsli ir piegādājami pat 250 ekesemplāros, tāpēc viss ir iespējams!

Galdu īre kāzām vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās no mēbelēm, kas vajadzīgas, jo nereti neiztikt arī bez garderobes nomas vai vismaz garderobes statīva nomas. Dzīvojot valstī, kur laiks mainās gana bieži un negaidīti, sanāks ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, izrādīsies, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī šajā jautājumā vērsieties pēc padoma pie uzņēmuma dizainakresli.lv gudrajiem darbiniekiem – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobes daļai, kas būs funkcionāla, taču neaizņems daudz vietas. Kopīgiem spēkiem jūsu pasākums izdosies!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *