SALIEKAMO GARĀŽU VEIDI

Saimniecību labiekārtošanai, ar vien biežāk diez izmantotas dažādas metāla konstrukcijas un metāla būves. Vārti un to būvniecība, garāžas un agāri ir tikai neliela metālizstrādājumu grupa, kas ar vien biežāk tiek izmantoti mājsaimniecībās.

Labas kvalitātes vārtus savā īpašumā vēlas uzstādēlas norobežot sava īpašuma platību un pasargāt to no svešiem skatieniem. Ar metāla garāžām, dažkārt, var nepietikt, tādēļ metāla angāri var būt labs risinājums visu vajadzību īstenošanai. Lai visu īpašuma apkārtni padarītu funkcionālāku, metāla konstrukcijas vislabāk izskatīsies uz bruģēta pamata.

Ieskaties – https://domusbuve.lv

Varam atrast dažāda tipa saliekamo garāžu piedāvājumus. Viens no populārākajiem rādītājiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta veids – divslīpu, horizontāli vai vertikāli slīps. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērotākas transportlīdzekļa gabarītiem. Moduļu garāžas ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas klienti savu vajadzību realizēšanai. Dažādos veidos ir konstruējami arī garāžas vārti – viss notiek pēc klienta vēlmēm un vajadzībām! Garāžu cena veidojas no garāžas izmēriem un seguma tipa, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Dārgākais seguma veida ir akrila garāžām. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

KUR ATRAST ANGĀRUS LATVIJĀ?
Mūsdienu iespējas sniedz dažādus risinājumus, tād”el interesentiem ir iespējams tikt ne tikai pie saliekamas garāžas, bet arī angāra. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Visbiežāk angāru cenas sākas no vidēji 50 eiro par kvadrātmetru. Garāžām un angāriem tiek dota arī garantija, visbiežāk 3 gadu garumā. Angāru būvniecība notiek līdzīgi kā garāžu būvniecība, turklāt, metāla angāru celtniecība notik raiti, jo tos var viegli un ārti samontēt, lai būtu iespējams pēc iespējas ātrāk uzsākt to ekspluatāciju.

KVALITATĪVA BRUĢA IEKLĀŠANA SAVĀ SĒTĀ.
Bruģa ieklāšana ir viens no optimālākajiem un labākajiem risinājumiem gadījumos, kad nepieciešams sakopt apkārtni savā īpašumā. Bruģis ir materiāls, kas kalpos ilgi un ļoti viegli kopjams, tas nebojājas un to var arī nomontēt un pārvietot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *