Kāpēc jāmaina vecās riepas?

Izvēloties lietot vienas un tās pašas vairākus gadus, to protektora nodilums noteikti būs labi ievērojams, tāpēc laikus jāveic to maiņa. Turpretim jaunas auto riepas krasi samazinās bremzēšanas ceļa garumu un nodrošinās drošu auto vadīšanu pat nepatīkamos laikapstākļos. Klientiem, kas grib ietaupīt savus līdzekļus, riepu serviss izveidojis īpašu klāstu, kurā apkopotas labāko ražotāju mazlietotas riepas. Lietotas riepas nemazinās braukšanas komfortu, jo to reālais stāvoklis un protektors tiek pārbaudīts uz montāžas stenda. Riepu garāža garantē plašu izvēli, līdz ar to izturīgas un lētas riepas, kas piemērotas Tavam auto, nebūs pārāk grūti atrast.

Uzzini vairāk- https://www.fredariepas.lv/pakalpojumi/riepu-montaza-riepu-balansesana/

Kā riepas piemērotas sniegam?

Nav jābaidās izvēlēties lietotas ziemas riepas, jo tām protektors būs pietiekams pat vairāk kā vienai sezonai, bet viss protams atkarīgs no Tava braukšanas stila un citiem apstākļiem. Visa veida ziemas riepas var atpazīt pēc īpašajiem protektora iegriezumiem, kas garantē labāku saķeri, tādēļ riepu noliktava palīdzēs izraudzīties atbilstošas riepas visiem vieglajiem u.c. veida auto. Auto riepas jāizvēlas pēc atšķirīgiem kritērijiem, viens no svarīgākajiem ir tas, kādus ceļus galvenokārt izmanto. Riepas Dreiliņi atradīs Tev nepieciešamā diametra riepas arī tad, ja tās neietilpst starp pieprasītākajiem modeļiem. Automašīnu lietie diski arī tiek piedāvāti visos izmēros, tādēļ arī to izturība un dažādie stili izraisa interesi. Iespējams Tev iepatiksies lietoti auto diski, jo tie visādā ziņā ir teicamas kvalitātes un papildina auto tēlu.

Atbilstošas riepas vasarai

Tieši lietotas vasaras riepas domātas tiem, kas grib ietaupīt un piemeklēt augstas kvalitātes riepas, jo to protektora atlikums ir aptuveni 6-9 mm. Izvēloties atbilstošas vasaras riepas savam auto, ierastā braukšana noteikti būs klusāka. Riepas Ulbrokā būs iespēja izmantot pat vairākas sezonas, taču obligāti jāievēro uzglabāšanas kritēriji. Riepu montāža ir ļoti svarīgs process, kura sākumā speciālisti ņem palīgā īpašu hermētiķi, kas ļauj riepā ilgāk saglabāt vēlamo spiedienu. Montāžas speciālisti savu uzdevumu uztver nopietni, tādēļ tiek paralēli pārbaudīti arī riepu gaisa ventiļi un disku kvalitāte. Riepu balansēšana ir tiešām nozīmīga, jo katra nākamā riepu maiņa var izmainīt auto vadīšanas kvalitāti, var rasties nepatīkama vibrācija utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *