RIEPU MAIŅA UN DISKU SERVISS RĪGĀ

Lai uz ceļa nerastos nelāgi pārsteigumi, par riepu un automašīnas tehnisko stāvokli ir jārūpējas regulāri. Ziemas riepu periods, kā obligāta prasība Latvijā ir no decembra līdz martam, taču ik viens auto vadītājs zina, ka šis jēdziens ir stiepjams.

Nozares speciālisti iesaka pāriet uz vasaras riepām, kad gaisa temperatūra pāris dienas ir bijusi virs +7 grādiem un pāreju uz ziemas riepām apsvērt kad temperatūra noslīd zem +5 grādiem pa nakti. Latvijas klimats mēdz izspēlēt dažādus jokus, nereti martā ir krietni vēsāks kā decembrī, tādēļ ziemas riepu izmantošanai par pamatu jāņem nevis kalendārā redzamais datums, bet gan esošā situācija aiz loga.

KĀ IEGŪT PIEMĒROTĀKĀS RIEPAS SAVAM AUTO?

Jebkurš auto un cita transportlīdzekļa vadītājs zina to, ka lietotas riepas un diski ir kā cimds ar roku un viens bez otra nevar. Jebkurā riepu servisā ir iespējams izmantot disku remonta pakalpojumu. Disku taisnošana, remonts pēc deformācijas, pēc dažādiem bojājumiem, tā pat kā disku slīpēšana krāsošana un citas klientu vēlmes ir riepu servisa patstāvīgajā piedāvājumā. Ir ļoti liela nozīme visus riepu, disku un riteņu bojājumus novērst uzreiz, jo tas ietekmē braukšanas kvalitāti. Riepu servisa darbinieku pamata pienākumos ietilpst jebkāda veida darbs ar auto riepām. Tas tiek veikts ar kvalitatīvām iekārtām un materiāliem. Lai arī tas var būt izdevīgāks variants par jaunu riepu iegādi, cenu un to, vai labāk iegādāties jaunas riepas, vislabāk noskaidrot pie servisa darbiniekiem. Riepu remonts aizņem vidēji 30 minūtes laika, attiecīgi nebūs jākavē ieplānotās dienas gaitas.

IZCILS RIEPU UN DISKU SERVISS IK VIENAM KLIENTAM

Laipna apkalpošana, profesionāla pieeja un serviss ir tie svarīgākie iemesli, kādēļ klienti atgriežas un izvēlas tieši konkrēto pakalpojumu sniedzēju. Servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo norāda uz zinošiem darbiniekiem, agstu ētikas un zināšanu klāstu, kas tiek pielietots atbilstoši standartiem un klientiem nav jāuztraucas par to, ka auto varētu sākt niķoties nepareizā vietā un laikā. Augsta atbildības sajūta ir tas, kas apzīmē servisa darbinieku pieeju jebkuram klientam. Kvalificētiem darbiniekiem, īpaši auto apkopes biznesā ir ļoti liela loma drošas braukšanas garantam uz ceļiem ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *