PIE MUMS VEIDOTAS KOKA MĒBELES, ROTAĻU LAUKUMI, PIRTIS

Kvalitatīvi, Latvijā ražoti kokapstrādes rezultātā radīti produkti ir ļoti novērtēta prece ne tikai pie mums, bet arī ārzemēs. Kokmateriāli ir viena no svarīgākajām Latvijas amatniecības izejvielām, no kā tiek ražoti moderni un kvalitatīvi, starptautiskā tirgū konkurētspējīgi produkti – sākot no maziem, dekoratīviem nieciņiem un beidzot ar mēbelēm, bērnu laukumiem un daudz ko citu. Pēdējos gados, arī Latvijā populāri ir kļuvuši dažāda veida izstrādājumi no koka, ko var izmantot apkārtnes, pagalma, dārza un sētas labiekārtošanā.

Rotaļu laukumi, suņu būdas, lapenes, dārza mājiņas, pirtis un pirts kubli, dažādas dārza mēbeles un daudz kas cits. Par laimi, Latvijā ir ražotāji, kas lieliski seko līdzi visām tendencēm un ir gatavi piedāvāt dažādus risinājumus klientu vēlmēm. Vairāk informācijas par uzņēmuma pakalpojumiem skatīt te – (https://vud.lv/produkti/kempingu-majas/), kā arī zemāk rakstā!

KĀDAS ATRAKCIJAS IR BĒRNU LAUKUMU KOMPLEKTĀCIJĀ?

Ar vien vairāk privātmāju īpašnieki izvēlas savos pagalmos ierīkot bērnu rotaļu laukumus. Visi ražotie rotaļu laukumi atbilst drošības noteikumiem un tiek veidoti pēc klienta vēlmēm. Pasūtītājs nosaka to, kā izskatīsies rotaļu laukums. Vizuālajam noformējumam iespējams izvēlēties dažādus individuālus risinājumus. Cena ir atkarīga no rotaļu laukuma komplektācijas. Cenas ir no viena līdz diviem ar pusi tūkstošiem eiro, kas šāda veida koka konstrukcijai ir adekvāta. Komplektācijā ietilpst dažādi piedāvājumi – šūpoles, smilšu kastes, slidkalniņi, klinšu sienas. Ar meistariem ir iespējams vienoties arī par citiem atrakciju veidiem, kas balstīti uz klientu vēlmēm. Varam droši apgalvot, ka jūsu atvase kopā ar draugiem noteikti spēs novērtēt piedāvājumu.

PĀRVIETOJAMĀS PIRTIS UN KUBLI – MŪSDIENU RISINĀJUMS SENAJIEM RITUĀLIEM

Lai priecīgs prāts būtu ne tikai mazajiem, bet arī lielajiem, ir iespējams uzbūvēt arī pirtis un pirts kublus. Iespējams pasūtīt izgatavošanai apaļās un ovālās pirtis, kas veidotas no egles koka. Klienti, nereti, novērtē to, ka šāda veida pirtis ir kompaktas un ērti pārvietojamas. Pēc pirts parasti ir patīkami veldzēties vēsākā kublā, vai gluži otrādi – kublu uzsildīt un izmantot kā ārtelpu silto baseinu. Pirts uzsildīšana notiek ļoti ātri, pateicoties formai un izmēram. Relaksācija kublā pēc garas darba dienas ir labākais atslābināšanās veids jebkuram. Arī pirts kubli ir ērti transportējami un, pats galvenais, viegli tīrāmi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *