SVAIGI CEPTI KONDITREJAS IZSTRĀDĀJUMI IK DIENU

Vai varat iedomāties skaistāku smaržu par tikko ceptu smalkmaizīšu aromātu gaisā? Šāda veida konditorejas izstrādājumi ir allaž bijuši top prece jebkuram cilvēkam, jebkurā diennakts laikā. Ne viena vien konditoreja Rīgā piedāvā ne tikai smalkmaizītes, bulciņas un daudzus citus kārumus, bet arī ēdienu piegādi un banketa galdu klāšanu gan uz vietas, gan izbraukumos.

Ja vēlaties zināt, kur pasūtīt kliņģeri, tad atbilde tālu nebūs jāmeklē. Cenas ir dažādas, atkarīgas, protams, no pasūtījuma veida, taču vidēji kūkas cena ir 15 eiro kilogramā. Skatīt vairāk informācijas šeit – konditoreja rīgā!

VAI PIEEJMAS TORTES BĒRNU BALLĪTĒM?

Jebkura centīga namamāte par galda klāšanu rūpējas laicīgi, taču, ne vienmēr ir laika un vēlmes klāt galdu lieliem viesu pulkiem. Torte, kūka, kliņģeris – šie ir vakariņu centrālie notikumi, taču, lai pārsteigtu viesus ar īstu gardumu, nav nepieciešams stundām stāvēt pie plīts, jo ērti pieejami kūku pasūtīšanas pakalpojumi. Pasūtīt iespējams jebkāda veida kūku – gan lauku, gan siera kūkas, brīnišķīgas šokolādes kūkas un daudz ko citu. Pasūtījums jāveic laicīgi, vismaz pāris dienas iepriekš. Bērnu dzimšanas dienas ballītēm vai kādiem citiem bērnu pasākumiem ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem multfilmu varoņiem, gaviļnieka vārdu vai jaukām figūriņām. Ja nepieciešama torte iespaidīgākiem pasākumiem, tad iespējams pasūtīt meistardarbu, kas tiek izkārtots līdz pat sešiem kūku statīva stāviem.

GALDA KLĀŠANA UN IZBRAUKUMU BANKETI

Galda klāšana vienmēr ir tā lieta par kuru uztraucas katra saimniece, jo vēlas iepriecināt savus viesus un parūpēties, lai viņi ir garšīgi paēduši. Lai cik čakla būtu saimniece, nav vajadzības pārvērtēt savus spēkus un maksimāli nogurdināt svētku dienās, jo iespējams pieteikt galda klāšanas pakalpojumu. Šādu pakalpojumu iespējams noorganizēt pasākumiem līdz pat 500 cilvēkiem. Garšīgas uzkodas un maltītes, kas tiek gatavotas jau 20 gadus, palīdz šo pakalpojumu ar katru reizi attīstīt, turklāt, pasākums tiek nodrošināts arī ar traukiem un galda piederumiem. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešams neliels bankets vai neformāla pasākuma apkalpošana, vai kāzas un citi lielāki pasākumi, pakalpojums jāpiesaka laicīgi, vismaz 10 dienas iepriekš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *