KĀDU LABIEKĀRTOŠANAS PAKALPOJUMU SNIEDZĒJU IZVĒLĒTIES?

Labiekārtojot sava īpašuma apkārtni, nedrīkst aizmirst par dažādu palīgēku nepieciešamību, piemēram, garāžu vai angāru. Jau labu laiku garāžas tiek celtas no dažādiem materiāliem, ne tikai no ķieģeļiem. Īpaši liela interese ir vērojama par mobilām celtnēm, piemēram, montējamu garāžu, ko pēcāk var pārcelt uz citu īpašuma vietu vai pavisam citu zemes gabalu. Garāža ir tik universāla celtne, ka nereti kalpo ne tikai automašīnas, bet arī mantu glabāšanai. Moduļu garāžu montāža var būt risinājums daudziem.

Ja nepieciešama garāža vai neliels angārs savā lauku īpašumā vai vasarnīcā, tad moduļu konstrukcija būs labākais risinājums, jo nav jārok pamati. Pirms jebkāda veida ēkas celtniecības vai uzstādīšanas savā īpašumā, jānoskaidro, vai nav nepieciešama saskaņošana vai pat zemesgrāmata.

Ieskaties te – https://domusbuve.lv/pakalpojumi!

DAŽĀDA VEIDA PĀRVIETOJAMAS GARĀŽAS.
Saliekamo garāžu tipi ir dažādi. Garāžas ir dažāda veida un, izvēloties sev piemērotāko, jāsaprot, kāds jumta veids būs piemērotākais – plakans, divslīpu, utml. Iespējams uzbūvēt garāžu arī traktoriem un lielgabarīta tehnikai. Moduļu garāžas ir vēl vien populāra klientu izvēle. Garāžas vārti ir konstruējami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Protams, vienmēr aktuāls jautājums būs par izmaksām, jo materiāls, no kā tiek veidotas moduļu garāžas, var būt dažāds. Moduļu garāžas, kas veidotas no akrila, būs nedaudz dārgākas. Arī pakalpojuma sniedzēji noteikti palīdzēs atrast un izvēlēties piemērotāko garāžas veidu.

ANGĀRU UZSTĀDĪŠANA ĪPAŠUMĀ.
Angara būvniecība atvieglos dzīvi arī lielu saimniecību īpašniekiem. Tā ir daudzfunkcionāla ēka. Netrūkst piemēru par to, ka angāri tiek izmantoti ne tikai transportlīdzekļu, ražas un dažādu citu mantu glabāšanai, bet angāros mēdz rīkot pat pasākumus. Līdzīgi kā mobilās garāžas, arī angāri ir transportējami un uzstādāmi citur. Ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, klientiem ir aktuāla arī apsildāmu angāru uzstādīšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *