ĀTRI UN ĒRTI ATSLĒDZNIEKU PAKALPOJUMI RĪGĀ UN APKAIMĒ

Aizmirstas atslēgas vai nolūzusi pati slēdzene ir viena no nepatīkamākajām lietām, kas var atgadīties un, kā par spīti, tas vienmēr notiek visnepiemērotākajā brīdī. Ir speciāli radīts durvju atvēršanas pakalpojums, kas sākotnēji, varbūt liekas kā ekstra retos gadījumos, bet, tā lietošanas biežums norāda uz to, ka pakalpojums ir nepieciešams diezgan bieži.

Klientu ērtībām pieteikumus ir iespējams nosūtīt dažādās saziņas platformās, piemēram, WhatsApp, kur nosūtot attēlu, ir iespējams vieglāk piemeklēt nepieciešamos risinājumus durvju atvēršanai. Iepazīstoties ar problēmu un apskatot durvju un slēdzenes attēlu, slēdzeņu sos serviss drīz vien būs klāt un nebūs jāuzlauž durvis. Ja nedzīvojat Rīgā, bet netālu no tās, tad nevajag saskumt, jo pakalpojums pieejams ik vienam 50 kilometru rādiusā ap Rīgu.

KĀ RĪKOTIES, JA SLĒDZENĒ NOLŪZT ATSLĒGA?
Ja automašīnas durvis ir aizkritušas un pašu spēkiem tikt iekšā nav iespējams, taču iekšā ir palikuši bērni vai mājdzīvnieki, SOS atslēdznieks ir tas cilvēks, kurš izglābs situāciju. Ar sos atslēdznieka palīdzību ir iespējams atvērt arī automašīnas bagāžniekus. Automašīnas atvēršanas pakalpojums ir pieejams arī centrālajām elektroniskajām atslēgām. Cena par pakalpojumu tiek dota uzreiz un tiek garantēta 100% atvēršana. Netrūkst slēdzenes, kas tiek veidotas no plāna metāla, attiecīgi palielinot risku to nolauzt bez jebkādām problēmām un lielas piepūles. Pat visnelielākā slodze šādām atslēgām var būt liktenīga. Šāda situācija var rasties arī automašīnu atslēgām.

VAI VAR ATVĒRT SEIFU, JA PAZUDUSI ATSLĒGA?
SOS atslēdznieks mācēs atvērt jebkāda veida slēdzeni. Ja Jums pieder seifs, kurā atrodas vērtslietas, nauda vai ieroči un ir atgadījusies ķibele ar atslēgu, atslēdznieka pakalpojums līdzēs arī šādā reizē. Noteikti nevajag mēģināt problēmu atrisināt pašu spēkiem, jo pastāv risks slēdzenis sabojāt tik tālu, ka to nevarēs atvērt pat zinoši meistari. Lai nerastos vēl lielākas problēmas un vēl lielāki izdevumi, darbiņu vajag uzticēt profesionālim un problēma tiks novērsta ātri vien.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *