MODUĻU GARĀŽAS UN ANGĀRI PAR PIEVILCĪGĀM CENĀM.

Ja radusies nepieciešamība pēc jaunas garāžas celtniecības, iepriekš vēlams atrast, kāda tipa garāža būs piemērotākā automašīnas novietošanai gan konstrukcijas, gan funkciju ziņā. Mūsdienās klientiem ir daudz iespēju atrast savām un automašīnas vēlmēm piemērotu garāžu – no metāla, no akrila, moduļu pārvietojamu un tamlīdzīgi.

Garāžas, bieži, ir daudzfunkcionālas celtnes un netiek izmantotas tikai automašīnu glabāšanai, bet arī kā sava veida mājsaimniecībā lietojamo mantu glabātuve. Ņemot vērā, ka garāža aiz savas atslēgas glabā lielgabarīta tehniku un vērtīgas mantas, tad svarīgi izvērtēt visus par un pret lai iegādātos drošu un izturīgu moduļu garāžu. Piedāvājumā ir iespējams atrast garažas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda. Tas ir ātri un samērā ērti un to ir iespējams izmantot uzreiz.

Uzzini vairāk – https://domusbuve.lv

KUR NOPIRKT MODUĻU SISTĒMAS GARĀŽAS LATVIJĀ?
Moduļu garāžu veidi atšķiras. Viens no populārākajiem veidiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta tips – divslīpu, horizontāls vai vertikāls. Ir iespējams arī iegādāties garāžu traktoram. Saliekamā garāža ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas pircēji savu vajadzību īstenošanai. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Garāžu cenas veidojas no garāžas izmēriem un seguma veida, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Klienta vajadzības vienmēr tiek liktas pirmajā vietā, kad runa ir par garāžu būvniecību.

CIK IZMAKSĀ MODUĻU ANGĀRI UN GARĀŽAS?
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne vien saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Klientiem vajadzētu rēķināties ar sākuma summu sākot no 50 eiro par kvadrātmetru. Jebkurai uzbūvētajai konstrukcijai tiek piemērota trīs gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *