DAŽĀDA VEIDA LĒCAS INTERNETA VEIKALĀ

Ir vairākas iespējas, kā uzlabot savu redzi un tam, kādus līdzekļus izvēlēties ikdienas lietošanā, lai redzes problēmas nesagādātu neērtības darbā un arī sadzīvē. Daudzu izvēle norit par labu kontaktlēcām, jo to lietošana ir ļoti viegla un tās ir salīdzinoši lētākas par brillēm vai acu lāzeroperāciju. Brilles, saprotams, ir dārgākas un tas ir ilgtermiņa ieguldījums, bet daudziem briļļu nēsāšana neliekas parocīga un praktiska. Dažāda stila lēcas var atrast katrs un tās iespējams izmantot gan balstoties uz optisko piemērotību, gan valkāšanas un lietošanas ilgumu. Kontaktlēcas var iegādāt internetā un arī, saprotams, optikas preču salonos visā Latvijā. Tā pat kā briļļu iegādei, arī kontaktlēcas iesakām iegādāties tikai pēc acu ārsta vai optometrista konsultācijas.

Uzzināt vairāk – https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/436340-kadi-ir-popularakie-kontaktlecu-veidi

KĀDAS IR KONTAKTLĒCU ATŠĶIRĪBAS?

Kontaktlēcas var pasūtīt gan optikas preču salonos, gan dažādos specializētos interneta optikas salonos. Jebkurā no tiem ir savādāks klāsts un tiek piedāvāts iegādāties vairāku zīmolu un arī valkāšanas ilguma lēcas un citas optikas preces. Pēc lietošanas ilguma tiek izšķirtas lēcas, kas kalpo vienu dienu, divas nedēļas, mēnesi, 3 mēnešus, pusgadu un lēcas, kurām ir iespējams lietošanas termiņu padarīt garāku. Pēc lēcu tipa iedala multifokālās kontaktlēcas, toriskās kontaktlēcas, krāsainās kontaktlēcas un arī lēcas ar interesantiem zīmējumiem, kas var būt gan optiski pielāgotas, gan vairāk kalpo kā dekoratīvs elements.

KUR IR VISLĒTĀKĀS KONTAKTLĒCAS?

Kā jau jebkurai precei, arī kontaktlēcu cenai ir liela nozīme pat tad, ja nepieciešams konkrēts lēcu veids. Parasti kontaktlēcu cenas drastiski neatšķiras, taču zināma cenu atšķirība pastāv vienmēr. Vienas dienas kontaktlēcas tiek pārdotas iepakojumos, kuros ir 30 gabali un viens lēcu pāris ir lietojams vienu dienu. Vienas dienas lēcu cena par iepakojumu pie populārākajiem optikas preču pārdevējiem būs vidēji 30 eur par iepakojumu. Lēcas atšķiras arī to lietošanas īpatnībām, piemēram divu nedēļu kontaktlēcas pa nakti ir jāizņem, kas varētu daudziem radīt pārpratumus, vadoties pēc lēcu nosaukuma. Arī šāds lēcu iepakojums sastāv no vairākām lēcām un to cena ir ap 20 eiro. Ja aktuālas lēcas, kas paredzētas konkrētām redzes problēmām, tad iespējams izmantot gan tādas, kas domātas lietošanai nepārtraukti diennaktī, gan tādas, kas ejot gulēt jāizņem Toriskās lēcas parasti izmaksā apmēram piecdesmit eiro, bet multifokālās ap trīsdesmit eiro par iepakojumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *