Kā atšķiras dažādas klases logi un stikla paketes?

Dabiskas gaismas un ventilācijas avoti telpā ir daudz labāki par mākslīgiem, tādēļ loga izbūvei telpā ir tik liela nozīme. Logi allaž ir kalpojuši kā gaismas un ventilācijas avots ēkā, pie tam var kalpot kā dekoratīvs elements. Logam var būt arī mākslinieciskas laikmeta iezīmes funkcija un to vislabāk var novērt baznīcu logu vitrāžās. Protams, koka logu rāmji ir vissenākais logu rāmju veids, taču mūsdienās populāri ir citi materiāli, kas ir izturīgāki gan pret nolietojumu, gan dažādiem ārējiem spēkiem.

NO KĀ PARASTI IZGATAVO LOGU RĀMJUS?
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Pakešu logi, jeb pvc logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Šādi logi ir ugunsdroši, ar lielisku ventilācijas opciju un ļoti droši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija logi varētu būt neglīti un smagnēji, taču, šāds uzskats ir maldīgs. Jebkāda veida logu uzstādīšanā, īpaša loma ir profesionāli izpildītiem montāžas darbiem, jo pareiza logu uzstādīšana nodrošina pareizu ventilāciju, kas ir svarīga pareizas gaisa cirkulācijas regulēšanai telpā, kas palīdz izvairīties no tādiem nelūgtiem viesiem kā pelējuma sēnītei, kas rodas, ja uzkrājas kondensāts un lieks mitrums.

PIEMĒROTA APDARE UN PALODZES MĀJAS FASĀDEI.
Logu montāža iet roku rokā ar iekšējo un arī ārējo apdari. Iekšējās un ārējās apdares pakalpojumā ietilpst ne tikai kosmētiskā remontdarbu puse, bet arī palodžu uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Lai izveidotu piemērotu palodzi, kas ir tehniski atbilstoša ēkas stāvoklim, tiek piemeklēti atbilstošākie materiāli un tehnikas.
PIEMĒROTI VĀRTI UN ŽOGS JŪSU NAMAM.
Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *