Riepu montāža un citi pakalpojumi.

Mašīna bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez apaviem. Auto riepām un arī to tehniskajam stāvoklim noteikti ir izteikti liela loma ceļu satiksmes drošībā. Neskatoties uz to, vai mašīnai uzstādītas pavisam jaunas vai arī lietotas auto riepas, tai ir jāatblst noteiktajām drošības prasībām. Auto riepu cenu kategorijas ir dažādas, tādējādi jāsaprot, ko īsti ir vēlme iegādāties. Auto riepu serviss aicina konsultēties ar speciālistu pirms mašīnas riepu iegādes, jo riepas tiek iedalītas dažādās kategorijās, kas varētu samulsināt nezinātājus. Riepu serviss nodrošina arī auto riepu glabāšanas servisu.

Uzzini vairāk – https://www.fredariepas.lv/riepas/lietotas-riepas/

Kas būtu jāzina par automašīnu diskiem?
Riepu servisā var saņemt dažāda tipa mašīnas riepu un disku apkopes pakalpojumus. Automašīnas diski noteikti ir svarīgs elements mašīnas riepu montāžā un kopējā auto tehniskajā stāvoklī. Izšķir visāda veida diskus – Lietie diski, tērauda automašīnu diski, kaltie auto diski. Pārvietojoties pa sliktu ceļa segumu, diskus noteikti ir viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz auto riepu garāžu, ir ieteicams pārbaudīt arī auto disku stāvokli un arī, nepieciešamības situācijā, tos salabot. Mašīnas riepu servisi papildus disku servisam, piedāvā arī mašīnas riepu balansēšanu un arī to nomaiņu.

Ziemas un arī vasaras riepu cenas.
Sākot no 1. oktobra līdz pirmajam martam pie mums drīkst braukt vien, ar ziemas riepām aprīkotos automobīļos. Veikalos un servisos noteikti ir iespējams iegādāties gan pavisam jaunas, gan lietotas ziemas riepas. Lietotas ziemas auto riepas vai arī ziemas mašīnas riepas, kuras ir atjaunotas, var maksāt pat līdz četrdesmit procentiem mazāk, kā jauns riepu komplekts. Līdzīgi noteikti ir ar vasaras un vissezonas riepām. Lietotas vasaras riepas izmaksā teju uz pusi mazāk. Ja plānojat iegādāt jau lietotas vai arī mazlietotas mašīnas riepas, pirms tam noderētu neliela konsultācija mašīnas riepu noliktavā, lai saprastu, vai šāda opcija piemērota jūsu mašīnai.

Mašīnas riepu tehniskā apkope Rīgā.
Riepas Dreiliņos pārbauda dažādos auto riepu kā arī disku apkopes servisos. Riepu noliktava ir pakalpojums, kas ir aktuāls visiem mašīnu īpašniekiem, kuriem nav kur glabāt savu nesezonas auto riepu komplektu. Auto riepas Ulbrokā noteikti ir var pārbaudīt aizbraucot uz riepu garāžu, kas piedāvā visu, sākot no doagnostikas un balansēšanas, un beidzot ar jaunu un mazlietotu auto riepu iegādes iespējām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *