Kontaktlēcas šeit un tagad

Mēģinot palīdzētu cilvēkiem labāk redzēt, izgudrotāji vienmēr centās radīt dažnedažādas iekārtas – vienas lēcas binokli, palielināmo stiklu uc. Leonardo da Vinci tomēr pirmais, kurš ieteica acu uzlabošanai lietot priekšmetu, sastāvējušo no stikla un konteinera, kas piepildīts ar ūdeni. Līdz 20. gs. viducim lēcu galvenā daļa bija organisks stikls. Ļoti neērti lietojams, tas rosināja diskomfortu un sāpes acīs. Revolūcija kontaktlēcu vēsturē bija 20.gs. 60-tajos gados. Tieši tad čehu ķīmiķis O.Vihterl kopā ar asistentu Līmu atklāja jaunu polimēra hidro gelu – hidroksietil cietes metakrilātu, kuram ir raksturīgas neatkārtojamas valguma absorbācijas īpašības, nemainot savu parasto veidolu. septiņdesmitajos. gados jau slavena visā pasaulē kompānija Bausch and Lomb dabūja tiesības ražot lēcas acīm, kas izstrādātas, pamatojoties uz Otto Vihterle kā arī Lim izgudrojuma, pie tam šodien šī tehnoloģija vēl vairāk tiek pilnveidots. Pie tam mūsdienās izpētes optiskās medicīnas nozarē nestāv nemainoties, konkrētā nozare nepārtraukti iet uz priekšu.

Kādas tad ir lēcas?

Zināms, ka ir izlaisti neskaitāmi varianti savādāku kontaktlēcu, kas ļauj sadzīvot ar dažādām veselības kaitēm. Arī eksistē kontaktlēcas, kuru valkāšana atšķiras pēc ilguma, tas arī ir svarīga lieta, kas maina lēcas cenas. Pastāv vienreizlietojamas kontaktlēcas, kas ir ērtas ceļojumiem un ir drošas, tā kā nav liels infekcijas risks, bet šīs lēcas cena ir lielāka kā vienkāršajām un tās ir smagāk izmantot iesācējiem. Kontaktlēcas internetā un parastā aptiekā ir sastopamas un tādas, kas paredzētas divu nedēļu lietošanai. Daudzi lietotāji dod priekšroku tieši šīm kontaktlēcām, pie tam šim veidam pastāv milzīgs izvēles variants, ērts vizuālais izskats, kontaktlēcu cena ir vidēja un ir drošas lietošanā, taču šajā gadījumā ir nepieciešami lēcu uzglabāšanas tvertnes. Un, protams, lēcas, ko ir iespēja lietot no 30 dienām pie tam dažiem veidiem līdz pat 12 mēnešiem. Protams, pērkot šāda veida kontaktlēcas online produktu lapā kā arī citā vietā, Jums patiks tieši kontaktlēcu cena un komfortablā nēsāšana, taču jāapzinās tāda lieta, ka šajā gadījumā būtiska būs glabāšana, jo ir augsts infekciju drauds.

Lēcas internetā

Nav noliedzams, ka, atnākot pie lēmuma valkāt kontaktlēcas, iesakam sakumā griezties pie acu ārsta, lai tad nosaka konkrētas dioptrijas un kādas lēcas nepieciešamas tieši Jums, piemēram, mīkstās vai cietas un tā tālāk. Kad ir uz rokām recepte, tad bez bailēm pērciet kontaktlēcas interneta veikalā. Tas ir lētāks un pieejamāks variants, pie tam Jūs varat mierīgi uz dīvāna sēžot apskatīties piedāvājumu ar lēcām un izvēlēties sev piemērotākās lēcas, kur arī kontaktlēcas cena būs lētāka nekā salonā.

Vieta, lai nopirkt lēcas internetā

Izvēloties savu lēcas tiešsaistes veikalu, ieteicams pievērsties preču izvēlei. Parasti labākajam pārdevējam jābūt precēm, ko ražo pazīstamākie lēcu izgatavotāji. Būtiskas ir pastāvīgo pircēju domas, kuri jau iegādājas kontaktlēcas internetā. Mūsdienās, kur online pieejams viss, iespējams ieraudzīt reālas atsauksmes un veikt pareizu izvēli, kur pirkt lēcas interneta veikalā. Vajadzētu arī apskatīties īpašos piedāvājumus un atlaides, lai izprastu cik ļoti interneta veikals uzrunā pircējus un bez šaubām arī svarīgas ir kontaktlēcas cenas, tām jābūt mazākām nekā veikalos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *