Supošana – veids, kādā veidā būt tuvākam dabai!

Supošana vai kā citur dēvēta sup sērfošana jau ir tikai slīdēšana pa ūdeni ar dēli un airi. Un katrs varētu apgūt šo procesu neatkarīgi no Jūsu vecuma vai sagatavošanās līmeņa. Viss, kas ir nepieciešams, ir paši sup dēļi pielāgoti jums un airi, lai airētu. Cilvēkiem, kuriem nav vispār pieredzes, sup izbraucieni var sākties stāvot ceļos. Šādi varētu iemācīties turēt līdzsvaru un pamazām mēģināt celties uz kājām. Turklāt būs neaprakstāmas sajūtas, tajā brīdī, kad supošana tiek realizēta stāvot kājās! Kā arī sup izbraucieni tiešām ir universāls sports, jo suposana var notikt kā dīķī, upē, uz ezera vai jūra un okeānā. Pats galvenais, lai laikapstākļi būtu atbilstoši Jūsu izjūtām.

Kādi ir sup dēļi un arī to veidi

Sup dēļi no sērfa dēļiem atšķiras ar savu garumu un platumu, bet, ja supošana ir profesionālā līmenī, tad šinī gadījumā sup dēļi ir identiski sērfošanas. Uz šodienu jau eksistē daudz dažādu dažādu dēļu variantu. Universālie sup dēļi ir piemēroti vienkārši atpūtai uz ūdens, tūrisma dēļi ir ideāls variants pārgājieniem, sacensību sup dēļi, kas ir ātri un tiek pielietoti sacenšoties. Protams, nevar aizmirst par sērfošanas dēļiem un beidzamais iedalījums ir cietie sup deļi un piepūšamie. Kad būs rīkoti sup izbraucieni, visbiežāk būs paņemti piepūšamie sup dēļi. Tos var ņemt līdzi jebkur, pie tam daudzas avio kompānijas iekļāva dēļus sporta inventāra sarakstā. Bieži vien tieši piepūšamie sup dēļi pārdošanā ir komplektā ar airi, pumpi, remonta komplektu, drošības pavadu un transportēšanas somu. Bez šaubām, piepūšamie sup dēļi pieejami ļoti cieti, bet paši sērfotāji priekšroku dod tieši cietajiem dēļiem.

Sup noma – opcija aizbēgt no pilsētas kņadas

Mūsdienu iespēju vidē pastāv tik milzīgi daudz dažādu variantu, kā tiek pavadīta aktīvā atpūta, turklāt nemaz nav nozīmīgi, vai Jums plānos būs atpūta ar draugiem vai ģimeni, jebkādam gadījumam iespējams sameklēt savējo. Nenoliedzami šodien cilvēkiem tīk daudz ceļot, bet aplūkojiet, kas tad ir Jums apkārt! Mūsu valstī jau ir tik ļoti daudz dažādu iespēju, lai Jūsu aktīvā atpūta varētu būt izcila. Neskaitāmas muižas, kas atrodas skaistās vietās, pie tam, kuru piedāvājuma klastā jau ir velosipēdu noma, lai apskatīt apkārtni. Tā kā visbiežāk atpūtas zonas atrodas pie ūdens, ir piedāvāta arī laivu noma vai arī katamarānu noma, turklāt interesanti, ka pat buru jahtas noma ir iespējama, kaut kur ārpus galvaspilsētas. Kā arī, kad šāda veida aktīvā atpūta būs apnikusi, ir neredzēta iespēja – sup izbraucieni. Pati supošana Latvijas teritorijā ir vēl diezgan jauns atpūtas veids, bet tajā pat brīdī sup īre jau tagad ir populāra. Un pat ir cilvēki, kuriem ir lētāk iegādāties dēli, nekā tik bieži izmantot tādu pakalpojumu, kā sup īre.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *