SUP dēļu izbraucieni pa ezeru

Supošana jeb kā citur to dēvē SUP sērfošana ir slīdēšana pa ūdeni ar dēli un airi. Ikviens jau var iemācīties šo procesu neatkarīgi no vecuma un sporta formas līmeņa. Galvenais, kas nepieciešams, ir paši sup dēļi pielāgoti jums un airi, lai airētu. Tiem, kam nemaz nav nekādu iemaņu, sup izbraucieni var būt esot uz ceļiem. Tādējādi iespējams apgūt noturēt līdzsvaru un pamazām celties kājās. Pie tam ir iepriekš nejustas sajūtas, tajā brīdī, kad Jūsu supošana ir kājās stāvot! Turklāt sup izbraucieni tiešām ir neatkārtojams pasākums, jo suposana var notikt kā upē, dīķī, ezerā vai jūra un okeānā. Pats galvenais, lai laiks ārā būtu piemērots.

Ienāc- https://www.bullulaivas.lv/veikals/sup/sup-deli/

Kādi tieši sup dēļi ir pieejami?

Visi sup dēļi un to veidi jau ir ar dažiem trūkumiem un plusiem. Bet supošana jau ir tas, ko tieši gribat, ir jāsaprot, kas tad jau ir būtiskākais: planierveida manevri, universāla stabilitāte, pārgājiena tipa ērtības vai sup dēļi priekš sacīkstēm, kuri pārsteidz ar ātrumu. Lai sup izbraukumi izdotos, pievērsiet pastiprinātu uzmanību SUP izmēriem kā arī tam apstāklim, kādā veidā tie ietekmē uz īpašībām, kas ir dēlim. Sērfinga sup dēļi ražoti konkrēti iešanai pa viļņiem. Populārākie jau ir universālie sup dēļi, tos ražo dažādos izmēros, vairums modeļu ir piepūšami. Izvēlieties atbilstošu garumu un platumu atkarībā no jūsu vēlmēm, garuma, smaguma, prasmēm. Tūrisma sup dēļi nevainojami slīd, savukārt lielā garuma dēļ, dēļi var uzņemt lielu ātrumu, bet platums nodrošina stabilitāti. Sacensību sup dēļi tiek dēvēti par raketi starp sup dēļiem. Arī būtiska lieta ir dēļu garums, platums un biezums, kas ietekmē to, kāda būs pati supošana. Kā arī vienmēr atceramies par pamata aprīkojumu – drošības vesti un drošības pavadu, bez tiem nebūtu ieteicams iet ūdens izklaidēs.

Supošana un cita tipa atpūta pie ūdens

Šodienas iespēju pasaulē ir tik milzīgi daudz dažādu variantu, kā pavadīt aktīvi savu atpūtu, kā arī nav būtiski, vai Jums plānos ir atpūta ar draugiem vai radiem, katram gadījumam iespējams uziet atbilstošāko. Protams tagad cilvēkiem tīk ceļošana, bet aplūkojiet, kas tad ir Jums apkārt! Mūsu valstī eksistē tiešām daudz iespēju, priekš tam, lai aktīvā atpūta varētu būt izcila. Daudzas viesu mājas, kas ir skaistās vietās, pie tam, to piedāvājumā ir velosipēdu noma, priekš tam, lai apskatīt apkārtni. Ņemot vērā to, ka visbiežāk atpūtas zonas ir pie ūdens, ir piedāvāta arī laivu noma un katamarānu noma, turklāt interesanti, ka arī buru jahtas noma pat ir iespējama, kaut kur ārpus galvaspilsētas. Kā arī, kad šāda veida aktīvā atpūta ir apnikusi, ir unikāla iespēja – aizraujošie sup izbraucieni. Pati supošana pie mums ir vēl diezgan jauna izklaide, bet sup noma jau tagad ir populāra. Turklāt pat ir cilvēki, kuriem ir izdevīgāk iegādāties dēli, nekā tik bieži izmantot tādu pakalpojumu, kā sup īre.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *