GALDU FUNKCIJAS UN NOZĪME

Atšķirībā, piemēram, no skapja, kura funkcija – uzglabāt –  nemainās, lai vai kur šī mēbele atrastos, galda funkcijas var būt ļoti dažādas – mēs izmantojam galdu, lai paēstu, strādātu, veidotu kontaktu ar otru cilvēku, apgūtu jaunas lietas vai spēlētu datorspēles. Galdus izmanto arī lietu glabāšanai un strukturēšanai, bet tos var turēt arī bez nekā kā interjera dizaina elementu.

Atkarībā no funkcijas, galdi atšķiras arī pēc formas, lieluma, izmantotajiem materiāliem un krāsām. Vērā ņemama nozīme ir arī tādiem praktiskiem sīkumiem, kā galda ērta kopšana, tā saskaņotība ar krēsliem un pārējo interjeru. Piemēram, ja jums ir galds ar koka kājām, tas lieliski izskatīsies kopā ar krēsliem, kuru kājas arī ir no koka, turpretī konferenču galdam  derētu noskaidrot, cik cilvēku reāli pie šī galda var sasēsties. Viss galdu piedāvājums apskatāms online!

Dizainakresli.lv ir uzņēmums no Latvijas, kas apvieno pasaulē aktuāla stila tendences ar Latvijas mēbeļu kvalitāti. Te veidotos galdus var atšķirt pēc plūstošajām līnijām, kas piešķir gaumi jebkurai telpai, un nemainīgi augstajiem kvalitātes standartiem, kas nodrošina galdu ilgmūžību.

Dizainakresli.lv mājaslapā atradīsiet gan virtuves galdus, gan ēdamgaldus. Taču kāda gan ir atšķirība? Pirmkārt, atšķirība ir galdu funkcionalitātē – ja ēdamgalds būs piemērots arī viesistabai, un tam ir jābūt ne tikai funkcionālam, bet arī elegantam, tad virtuves galds primāri ir piemērots gatavošanai vai nelielām ēdamtelpām. Šo iemeslu dēļ dizainakresli.lv piedāvā virtuves galdus ar metāla kājām, kas būs stabilas un izturīgas, kā arī salīdzinoši mazus virtuves galdus, piemēram, galda modelis “Moriss” ir lielisks risinājums, kuram ir viena stabila metāla kāja, bet apaļo galda virsmu jūs varat pasūtīt nepieciešamajā lielumā.

Konferenču galdi un apsriežu galdi ir paredzēti kaut kam pilnīgi citam nekā, piemēram, virtuves galdi, tāpēc arī prasības pret tiem ir atšķirīgas. Nekas neliecina tik daudz par biznesu, kā interjera dizains uzņēmuma telpās, turklāt šajās telpās darbinieki dažkārt pavada lielāko daļu savas dienas, tāpēc jācenšas, lai mēbeles neradītu nospiedošu atmosfēru un būtu ērtas to lietotājiem. Dizainakresli.lv novērtē, cik gaumes un prasības mēdz būt dažādas, tāpēc ir gatavi pielāgot savus galdus jūsu prasībām gan izmēru, gan apdares materiālu ziņā. Klientiem ērti ir arī tas, ka ikviena stila galdiem dizainakresli.lv piedāvā pieskaņotus krēslus.

Dizainakresli.lv piedāvā vairākus desmitus galdu modeļus, turklāt ar iespēju jums pašam izvēlēties galda virsmas lielumu, pārklājumu vai toni. Ja plānojat kādu apjomīgāku pasākumu, dizainakresli.lv piedāvā arī galdu un krēslu nomu. Visiem galdiem ir iespējama piegāde ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs, turklāt par visām niansēm iespējams vienoties ar atsaucīgiem un profesionāliem darbiniekiem. Vēl var ir būtiski atcerēties, ka ik pa brīdim atsevišķiem galdu modeļiem dizainakresli.lv mājaslapā ir īpašas atlaides – izmanto tās!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *